reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

i tak będzie przewijak dołączony do kojca także w razie czego będę z niego korzystać;) hihhi:) nie wiedziałam ze te przewijaki az tak bardzo sa przydatne;)ale dobrze ze mnie oswieciłas bo ja jeszcze byłabym w stanie dac go komus a potem bym pewnie narzekała;)

reklama
Wiedziałam ,że będą się Wam podobały :-) -są piękne i naprawdę bardzo dobre gatunkowo a to łóżeczko ,które bardzo mi się podoba
Klupś Łóżeczko SAFARI szuflada + materac G-P-K (1418551634) - Aukcje internetowe Allegro

Lana, to łóżeczko też mi się bardzo podoba:-) A co do łóżeczek turystycznych to one mają regulowaną wysokość dna? Moim zdaniem to jest konieczne, bo rzeczywiście schylanie na początku boli, a potem jest po prostu niewygodnie..

ja używałam butelek avent AVENT Butelka do karmienia 125ml 2szt 0% BPA SCF660/27 philips. Ale teraz chyba zdecyduję się na Tommee Tippe bo wizualnie mi się bardzo podobają :-)

Chociaż wydaje mi się, że aventu są lepsze potem dla dziecka do trzymania, tomme jest za bardzo szeroka jak na małe rączki. A trudno jest malucha przestawić do smoczka innej firmy. No zobaczymy

Też Avent używałam, bardzo byłam zadowolona, ale również zastanawiam się nad małą odmianą;-)

Monila ja też na początku nie kupowałam przewijaka, a po 2 dniach mąż latał do sklepu kupować tak mnie plecy bolały, a przede wszystkim rana po cc jak przewijałam :-):-):-):-):-)

Przewijak konieczny.

mają jedną- że możesz podwiesić materacyk "se" połowie dodatkowo

GNI1.jpg

Ostatnia edycja:
u mnie łóżeczko turystyczne odpada,ponieważ choć naprawdę są ładne i praktyczne ale mój mąż jest po operacji kręgosłupa,a mnie taka operacja pewnie w najbliższej przyszłości czeka:-(-więc takie schylanie to nie dla mnie

Lana one mają specjalny zaczep i jest podwyższenie dla noworodka. Ja korzystam z normalnego łóżeczka, a turystyczne u rodziców mamy. Jakoś nie mogę się przekonać żeby na co dzień używać turystycznego. Mam wrażenie, że na kręgosłup dziecka one nie działają za dobrze.

Lana one mają specjalny zaczep i jest podwyższenie dla noworodka. Ja korzystam z normalnego łóżeczka, a turystyczne u rodziców mamy. Jakoś nie mogę się przekonać żeby na co dzień używać turystycznego. Mam wrażenie, że na kręgosłup dziecka one nie działają za dobrze.

Oli-ja mam to samo wrażenie ,że jednak na kręgosłup to tak nie bardzo ,ale na wyjazdy tak sporadycznie super

ja tam nie wiem jak działają na kręgosłup maluszka ale moja ciocia 3 maluszków wychowała w takich kojcach i wszystkie są zdrowe:) ale w razie czego zawsze mozna zapytac lekarza;)

reklama
co do kojcow to moim zdaniem lepsze dla dzieci na poczatku sa zwykle lozeczka-dziecko ma mozliwosc chwytania za szczebelki,podnoszenia sie i cwiczenia miesni dzieki temu:) kojec niestety tego nie da:)
butelki tommy`ego tez polecam.....bardzo...polecam rowniez kubeczki niekapki tez bardzo dobre:)

aaaa Natt bejrzyj sobie podwojny wozek abc design....bardzo fajne i bardzo dobrze wywazone:) moja kolezanka ma taki wozek i jest mega zadowolona:) cena niestety tylko lekko przerazajaca:)ale napewno warto:)
ja juz mam podwojny dla dzieci rok po roku safety 1st.....wyprobowany z innymi dziecmi...generalnie lekki (wsrod podwojnych) okolo 13 kg... jak dla mnie wystrczy,by dwojke zabrac na przyklad na zakupy samej:)a tak to zastanawiam sie nad dostawka,ktora montuje sie do prawie wszystkich rodzajow wozkow:)duodeal-tandam-red-mars.jpgdostawka do siedzenia.jpgdostawka.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry