reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

i tak będzie przewijak dołączony do kojca także w razie czego będę z niego korzystać;) hihhi:) nie wiedziałam ze te przewijaki az tak bardzo sa przydatne;)ale dobrze ze mnie oswieciłas bo ja jeszcze byłabym w stanie dac go komus a potem bym pewnie narzekała;)

reklama
Wiedziałam ,że będą się Wam podobały :-) -są piękne i naprawdę bardzo dobre gatunkowo a to łóżeczko ,które bardzo mi się podoba
Klupś Łóżeczko SAFARI szuflada + materac G-P-K (1418551634) - Aukcje internetowe Allegro

Lana, to łóżeczko też mi się bardzo podoba:-) A co do łóżeczek turystycznych to one mają regulowaną wysokość dna? Moim zdaniem to jest konieczne, bo rzeczywiście schylanie na początku boli, a potem jest po prostu niewygodnie..

ja używałam butelek avent AVENT Butelka do karmienia 125ml 2szt 0% BPA SCF660/27 philips. Ale teraz chyba zdecyduję się na Tommee Tippe bo wizualnie mi się bardzo podobają :-)

Chociaż wydaje mi się, że aventu są lepsze potem dla dziecka do trzymania, tomme jest za bardzo szeroka jak na małe rączki. A trudno jest malucha przestawić do smoczka innej firmy. No zobaczymy

Też Avent używałam, bardzo byłam zadowolona, ale również zastanawiam się nad małą odmianą;-)

Monila ja też na początku nie kupowałam przewijaka, a po 2 dniach mąż latał do sklepu kupować tak mnie plecy bolały, a przede wszystkim rana po cc jak przewijałam :-):-):-):-):-)

Przewijak konieczny.

mają jedną- że możesz podwiesić materacyk "se" połowie dodatkowo

GNI1.jpg

Ostatnia edycja:
u mnie łóżeczko turystyczne odpada,ponieważ choć naprawdę są ładne i praktyczne ale mój mąż jest po operacji kręgosłupa,a mnie taka operacja pewnie w najbliższej przyszłości czeka:-(-więc takie schylanie to nie dla mnie

Lana one mają specjalny zaczep i jest podwyższenie dla noworodka. Ja korzystam z normalnego łóżeczka, a turystyczne u rodziców mamy. Jakoś nie mogę się przekonać żeby na co dzień używać turystycznego. Mam wrażenie, że na kręgosłup dziecka one nie działają za dobrze.

Lana one mają specjalny zaczep i jest podwyższenie dla noworodka. Ja korzystam z normalnego łóżeczka, a turystyczne u rodziców mamy. Jakoś nie mogę się przekonać żeby na co dzień używać turystycznego. Mam wrażenie, że na kręgosłup dziecka one nie działają za dobrze.

Oli-ja mam to samo wrażenie ,że jednak na kręgosłup to tak nie bardzo ,ale na wyjazdy tak sporadycznie super

ja tam nie wiem jak działają na kręgosłup maluszka ale moja ciocia 3 maluszków wychowała w takich kojcach i wszystkie są zdrowe:) ale w razie czego zawsze mozna zapytac lekarza;)

reklama
co do kojcow to moim zdaniem lepsze dla dzieci na poczatku sa zwykle lozeczka-dziecko ma mozliwosc chwytania za szczebelki,podnoszenia sie i cwiczenia miesni dzieki temu:) kojec niestety tego nie da:)
butelki tommy`ego tez polecam.....bardzo...polecam rowniez kubeczki niekapki tez bardzo dobre:)

aaaa Natt bejrzyj sobie podwojny wozek abc design....bardzo fajne i bardzo dobrze wywazone:) moja kolezanka ma taki wozek i jest mega zadowolona:) cena niestety tylko lekko przerazajaca:)ale napewno warto:)
ja juz mam podwojny dla dzieci rok po roku safety 1st.....wyprobowany z innymi dziecmi...generalnie lekki (wsrod podwojnych) okolo 13 kg... jak dla mnie wystrczy,by dwojke zabrac na przyklad na zakupy samej:)a tak to zastanawiam sie nad dostawka,ktora montuje sie do prawie wszystkich rodzajow wozkow:)duodeal-tandam-red-mars.jpgdostawka do siedzenia.jpgdostawka.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry