i tak będzie przewijak dołączony do kojca także w razie czego będę z niego korzystać hihhi nie wiedziałam ze te przewijaki az tak bardzo sa przydatneale dobrze ze mnie oswieciłas bo ja jeszcze byłabym w stanie dac go komus a potem bym pewnie narzekała
reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
przewijaki są rewelacyjne.. moja mama miała dla brata, moja koleżanka też ma, pełna wygoda
Wiedziałam ,że będą się Wam podobały :-) -są piękne i naprawdę bardzo dobre gatunkowo a to łóżeczko ,które bardzo mi się podoba
Klupś Łóżeczko SAFARI szuflada + materac G-P-K (1418551634) - Aukcje internetowe Allegro
Lana, to łóżeczko też mi się bardzo podoba:-) A co do łóżeczek turystycznych to one mają regulowaną wysokość dna? Moim zdaniem to jest konieczne, bo rzeczywiście schylanie na początku boli, a potem jest po prostu niewygodnie..
ja używałam butelek avent AVENT Butelka do karmienia 125ml 2szt 0% BPA SCF660/27 philips. Ale teraz chyba zdecyduję się na Tommee Tippe bo wizualnie mi się bardzo podobają :-)
Chociaż wydaje mi się, że aventu są lepsze potem dla dziecka do trzymania, tomme jest za bardzo szeroka jak na małe rączki. A trudno jest malucha przestawić do smoczka innej firmy. No zobaczymy
Też Avent używałam, bardzo byłam zadowolona, ale również zastanawiam się nad małą odmianą;-)
Monila ja też na początku nie kupowałam przewijaka, a po 2 dniach mąż latał do sklepu kupować tak mnie plecy bolały, a przede wszystkim rana po cc jak przewijałam :-):-):-):-):-)
Przewijak konieczny.
Marcelinaa
mają jedną- że możesz podwiesić materacyk "se" połowie dodatkowo
Ostatnia edycja:
Oli.B
Lana one mają specjalny zaczep i jest podwyższenie dla noworodka. Ja korzystam z normalnego łóżeczka, a turystyczne u rodziców mamy. Jakoś nie mogę się przekonać żeby na co dzień używać turystycznego. Mam wrażenie, że na kręgosłup dziecka one nie działają za dobrze.
LANA
Lana one mają specjalny zaczep i jest podwyższenie dla noworodka. Ja korzystam z normalnego łóżeczka, a turystyczne u rodziców mamy. Jakoś nie mogę się przekonać żeby na co dzień używać turystycznego. Mam wrażenie, że na kręgosłup dziecka one nie działają za dobrze.
Oli-ja mam to samo wrażenie ,że jednak na kręgosłup to tak nie bardzo ,ale na wyjazdy tak sporadycznie super
Tonya
Zadowolona z życia :)
Jakoś te turystyczne łóżeczka w wersji na stałe do domu mnie nie przekonują, na podróż jak najbardziej.
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
co do kojcow to moim zdaniem lepsze dla dzieci na poczatku sa zwykle lozeczka-dziecko ma mozliwosc chwytania za szczebelki,podnoszenia sie i cwiczenia miesni dzieki temu kojec niestety tego nie da
butelki tommy`ego tez polecam.....bardzo...polecam rowniez kubeczki niekapki tez bardzo dobre
aaaa Natt bejrzyj sobie podwojny wozek abc design....bardzo fajne i bardzo dobrze wywazone moja kolezanka ma taki wozek i jest mega zadowolona cena niestety tylko lekko przerazajacaale napewno warto
ja juz mam podwojny dla dzieci rok po roku safety 1st.....wyprobowany z innymi dziecmi...generalnie lekki (wsrod podwojnych) okolo 13 kg... jak dla mnie wystrczy,by dwojke zabrac na przyklad na zakupy sameja tak to zastanawiam sie nad dostawka,ktora montuje sie do prawie wszystkich rodzajow wozkow
butelki tommy`ego tez polecam.....bardzo...polecam rowniez kubeczki niekapki tez bardzo dobre
aaaa Natt bejrzyj sobie podwojny wozek abc design....bardzo fajne i bardzo dobrze wywazone moja kolezanka ma taki wozek i jest mega zadowolona cena niestety tylko lekko przerazajacaale napewno warto
ja juz mam podwojny dla dzieci rok po roku safety 1st.....wyprobowany z innymi dziecmi...generalnie lekki (wsrod podwojnych) okolo 13 kg... jak dla mnie wystrczy,by dwojke zabrac na przyklad na zakupy sameja tak to zastanawiam sie nad dostawka,ktora montuje sie do prawie wszystkich rodzajow wozkow
Ostatnia edycja:
Podziel się: