reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Witam przyszle mamusieJ

Mam do sprzedania książkę : HEIDI MURKOFF, EISENBERG ARLENE "PIERWSZY ROK ZYCIA DZIECKA"

Ksiazka jest nowa, wydanie z 2010r. Sprzedaje ja ponieważ dostalam dwa egzemplarze na swieta, pod choinke.
Polecam ja każdej przyszłej mamie- sama korzystam z niej na codzien.
Cena 40 zl + koszt przesylki. Możliwy odbior osobisty.
Mogę wystawic aukcje na allegro.
Proszę o kontakt na priv.
Pozdrawiam!

reklama
A ja to mam w wersji e-bookowej,jak ktos chce to przeslę. I jeszcze kilka mam innych...Chetnie sie podzielę:) jak ktos zainteresowany to pisać maile:)

I nie żebym zniechęcała do kupienia od koleżanki tej ksiązki bo ja sama mam np Jezyk niemowlat w wesjii e bookowej i zwykłej bo nie ma jak kartki papieru po ktorych mozna pisac,zaznaczać i w każdej chwili siegnac na pókę...

Ostatnia edycja:

Ten sam wózek oglądałyśmy z przyjaciólką w necie (PRZYJACIÓŁKA POCZĄTKI 6 MIEŚ.)Poczytaj sobie recenzje na jego temat w necie -są bardzo dobre oprócz fotelika-jest za głęboki co powoduje,że noworodek prawie siedzi,ale gdzies wyczytałam ,że można dokupić specjalny wkład do fotelika dla takich maluszków.Wózek naprawdę fajny,ale mnie podoba się tylko czarny:-)

bylismy dzis w Smyku i nie mogliśmy sie oprzec malenkim ciuszkom :)
Na wyprzedazy udalo nam sie upolowac trzy bodziki rozmiar 62 za 22 zł, to chyba nie zle jak na Smyka:)

Ostatnia edycja:
Właśnie k przyszedł z pracy. I....... przyniósł sukieneczkę na 68 mówi, że nie mógł się powstrzymać, a dla Piterka bluzę piękną :-)
Kurczę nakręciliśmy się na tą córeczkę :eek:

Dziewczyny obejrzyjcie sobie te cuda:-) 14ele.pościel HAFTY z materiału 90x120 MILPOL (1418820748) - Aukcje internetowe Allegro
po prostu bajka tylko cena koszmar .Jak zjedziecie niżej tej stronki to są różne kolory: mi się podoba najbardziej wzór z misiem z serduszkami lub na księżycu i żyrafki-boskie a kolor to niebieski i kremowy z ciemnym beżem ,a i to łóżeczko też już kiedyś oglądałam z żyrafką -cudo.Jak wejdziecie na allegro i klikniecie na komplety pościeli to na wyszukiwarce wystarczy wbić nazwę firmy ,która produkuje tą pościel milpol .Wyskoczy cała strona ,są komplety 6,8,10,12,i 14 częściowe i ceny różne.Myślę ,że jak będzie wszystko o.k i szczęśliwie urodzę to sobie taką sprawimy 14 część. razem z tym ślicznym łóżeczkiem z żyrafką też są na allegro.

reklama
Super te pościele;) my raczej będziemy kupować kojec niż tradycyjne drewniane łóżeczko;) bo jakoś drewniane nie przypadły mi do gustu;)ale to juz kwestia każdego gustu;) także na pewno będziemy brać coś z tymi wszystkimi bajerami tylko na kolor się zdecydujemy jak będzie wiadomo kto mieszka w brzuszku;) 6080 ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC CARETERO GRANDE (1412350299) - Aukcje internetowe Allegro

a co sadzicie o tych butelkach i smoczkach z tej firmy?? TOMMEE TIPPEE BUTELKA 2 x 260ml 0% BPA ANTYKOLKOWA (1412939644) - Aukcje internetowe Allegro

Tommee Tippee SMOCZEK PURE 2 szt. 0-3 m. PROMOCJA (1422176796) - Aukcje internetowe Allegro

bo tez raczej w wyborze butelek i smoczkow stawiam an ta firme;)

Do góry