reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Witam przyszle mamusieJ

Mam do sprzedania książkę : HEIDI MURKOFF, EISENBERG ARLENE "PIERWSZY ROK ZYCIA DZIECKA"

Ksiazka jest nowa, wydanie z 2010r. Sprzedaje ja ponieważ dostalam dwa egzemplarze na swieta, pod choinke.
Polecam ja każdej przyszłej mamie- sama korzystam z niej na codzien.
Cena 40 zl + koszt przesylki. Możliwy odbior osobisty.
Mogę wystawic aukcje na allegro.
Proszę o kontakt na priv.
Pozdrawiam!

reklama
A ja to mam w wersji e-bookowej,jak ktos chce to przeslę. I jeszcze kilka mam innych...Chetnie sie podzielę:) jak ktos zainteresowany to pisać maile:)

I nie żebym zniechęcała do kupienia od koleżanki tej ksiązki bo ja sama mam np Jezyk niemowlat w wesjii e bookowej i zwykłej bo nie ma jak kartki papieru po ktorych mozna pisac,zaznaczać i w każdej chwili siegnac na pókę...

Ostatnia edycja:

Ten sam wózek oglądałyśmy z przyjaciólką w necie (PRZYJACIÓŁKA POCZĄTKI 6 MIEŚ.)Poczytaj sobie recenzje na jego temat w necie -są bardzo dobre oprócz fotelika-jest za głęboki co powoduje,że noworodek prawie siedzi,ale gdzies wyczytałam ,że można dokupić specjalny wkład do fotelika dla takich maluszków.Wózek naprawdę fajny,ale mnie podoba się tylko czarny:-)

bylismy dzis w Smyku i nie mogliśmy sie oprzec malenkim ciuszkom :)
Na wyprzedazy udalo nam sie upolowac trzy bodziki rozmiar 62 za 22 zł, to chyba nie zle jak na Smyka:)

Ostatnia edycja:
Właśnie k przyszedł z pracy. I....... przyniósł sukieneczkę na 68 mówi, że nie mógł się powstrzymać, a dla Piterka bluzę piękną :-)
Kurczę nakręciliśmy się na tą córeczkę :eek:

Dziewczyny obejrzyjcie sobie te cuda:-) 14ele.pościel HAFTY z materiału 90x120 MILPOL (1418820748) - Aukcje internetowe Allegro
po prostu bajka tylko cena koszmar .Jak zjedziecie niżej tej stronki to są różne kolory: mi się podoba najbardziej wzór z misiem z serduszkami lub na księżycu i żyrafki-boskie a kolor to niebieski i kremowy z ciemnym beżem ,a i to łóżeczko też już kiedyś oglądałam z żyrafką -cudo.Jak wejdziecie na allegro i klikniecie na komplety pościeli to na wyszukiwarce wystarczy wbić nazwę firmy ,która produkuje tą pościel milpol .Wyskoczy cała strona ,są komplety 6,8,10,12,i 14 częściowe i ceny różne.Myślę ,że jak będzie wszystko o.k i szczęśliwie urodzę to sobie taką sprawimy 14 część. razem z tym ślicznym łóżeczkiem z żyrafką też są na allegro.

reklama
Super te pościele;) my raczej będziemy kupować kojec niż tradycyjne drewniane łóżeczko;) bo jakoś drewniane nie przypadły mi do gustu;)ale to juz kwestia każdego gustu;) także na pewno będziemy brać coś z tymi wszystkimi bajerami tylko na kolor się zdecydujemy jak będzie wiadomo kto mieszka w brzuszku;) 6080 ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC CARETERO GRANDE (1412350299) - Aukcje internetowe Allegro

a co sadzicie o tych butelkach i smoczkach z tej firmy?? TOMMEE TIPPEE BUTELKA 2 x 260ml 0% BPA ANTYKOLKOWA (1412939644) - Aukcje internetowe Allegro

Tommee Tippee SMOCZEK PURE 2 szt. 0-3 m. PROMOCJA (1422176796) - Aukcje internetowe Allegro

bo tez raczej w wyborze butelek i smoczkow stawiam an ta firme;)

Do góry