reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Oli Ty mókj kochany zbawco i skarbnico wiedzy :-)

NEW TOMMEE TIPPEE CLASSIC STANDARD NECK BOTTLE 250ML on eBay (end time 03-Apr-11 18:14:44 BST)
Taka może być? Te większe są sporo tańsze. ona już chyba smoczek ma w zestawie.

Myślę, że spokojnie może być :-) i pisze 0+ więc taki smoczek powinna mieć :-)
A jedna mała ci się przyda do picia :-) Wiem, że są mamy które jak karmią piersią to nie dopajają dzieci. Ja uważam, że trzeba dawać pić szczególnie jak jest lato i skwar na dworze ;-). Piotrek pił od początku i mu to nie zaszkodziło

Czyli zakupię taką butlę na wszelki wypadek. Skoro radzisz również kupić małą to posłucham :-)

Ostatnia edycja:
maggie tez planuję zakupić ten zestaw ;-):-D Z Piotrkiem też miałam zestaw Aventu i dobrze, bo tak mi się w nocy nie chciało myć butelki, a tak na rano miałam czystą :-D

maggie tez planuję zakupić ten zestaw ;-):-D Z Piotrkiem też miałam zestaw Aventu i dobrze, bo tak mi się w nocy nie chciało myć butelki, a tak na rano miałam czystą :-D

O nie, zapomniałam,ze dziecko może jeść kilka razy w nocy:)Musiałabym schodzić na dół ,żeby myć butelki:( To chyba jednak lepszy zestaw.
Oli a jak Ty sie w ogóle czujesz?

Jeżeli masz zamiar szybko przerzucić się na butle to nie ma co się rozdrabniać- kupuj zestaw. wyjdzie Ci taniej. Ja zakupię małą i dużą. W razie czego zawsze będę mogła taki zestawik sobie sprawić :-)

reklama
ja mam zamiar od początku karmić butlą ;-)

maggie czuję się koszmarnie. Mam katar , ale nie taki lejący tylko nie mogę oddychać nosem w ogóle. Wydmuchiwanie nic nie daje bo cały czas mam zatkany, nawet sól morska nie pomaga. Do tego (przepraszam) jest gęsty i zielony. Boję się żeby zapalenia ucha nie dostać bo cały czas się zatykają :wściekła/y:. Kurde pierwszy raz coś takiego mam

Do góry