reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Oli Ty mókj kochany zbawco i skarbnico wiedzy :-)

NEW TOMMEE TIPPEE CLASSIC STANDARD NECK BOTTLE 250ML on eBay (end time 03-Apr-11 18:14:44 BST)
Taka może być? Te większe są sporo tańsze. ona już chyba smoczek ma w zestawie.

Myślę, że spokojnie może być :-) i pisze 0+ więc taki smoczek powinna mieć :-)
A jedna mała ci się przyda do picia :-) Wiem, że są mamy które jak karmią piersią to nie dopajają dzieci. Ja uważam, że trzeba dawać pić szczególnie jak jest lato i skwar na dworze ;-). Piotrek pił od początku i mu to nie zaszkodziło

Czyli zakupię taką butlę na wszelki wypadek. Skoro radzisz również kupić małą to posłucham :-)

Ostatnia edycja:
maggie tez planuję zakupić ten zestaw ;-):-D Z Piotrkiem też miałam zestaw Aventu i dobrze, bo tak mi się w nocy nie chciało myć butelki, a tak na rano miałam czystą :-D

maggie tez planuję zakupić ten zestaw ;-):-D Z Piotrkiem też miałam zestaw Aventu i dobrze, bo tak mi się w nocy nie chciało myć butelki, a tak na rano miałam czystą :-D

O nie, zapomniałam,ze dziecko może jeść kilka razy w nocy:)Musiałabym schodzić na dół ,żeby myć butelki:( To chyba jednak lepszy zestaw.
Oli a jak Ty sie w ogóle czujesz?

Jeżeli masz zamiar szybko przerzucić się na butle to nie ma co się rozdrabniać- kupuj zestaw. wyjdzie Ci taniej. Ja zakupię małą i dużą. W razie czego zawsze będę mogła taki zestawik sobie sprawić :-)

reklama
ja mam zamiar od początku karmić butlą ;-)

maggie czuję się koszmarnie. Mam katar , ale nie taki lejący tylko nie mogę oddychać nosem w ogóle. Wydmuchiwanie nic nie daje bo cały czas mam zatkany, nawet sól morska nie pomaga. Do tego (przepraszam) jest gęsty i zielony. Boję się żeby zapalenia ucha nie dostać bo cały czas się zatykają :wściekła/y:. Kurde pierwszy raz coś takiego mam

Do góry