Malinowa piękne ciuszki
A ja Was znów proszę o radę. Chodzi o przewijak. JAki będzie dobry?
CAM NUVOLA WANIENKA PRZEWIJAK KOMODA 4 KOLORY (1519738354) - Aukcje internetowe Allegro
Czy to jest sensowne? Już wiem, że te z łóżeczek turystycznych w większości do niczego się nie nadają i myślałam o takim wolno stojącym, co o nim powiecie, a może macie jakieś sprawdzone?
Cześć dziewczyny :-) GRATULUJĘ WAM BRZUSZKÓW
przepraszam że wtrące ale może moja ocena się Wam przyda
karolaola - wszystko zalezy ile masz w domu miejsca... tak na oko dziecko w tym będziesz kąpać do max 5 m-c bo nie wygląda na super stabilne i duże, mi dziciaki zaczeły siadać tak ok 5 /6 m-c i koniec wanienki ...
zarówno przy jednym ja przy drugim miałam najzwyklejszą wanienkę i wkładałam ją do brodzika ( wanny nie mam) , jak tylko dzicko stawało się łatwiejsze w trzymaniu ( tzn nie było już takie malutkie, ok 3 m-c) kupiłam gabkę do kąpieli taką w wielkości dziecka ( są w kształcie misiów itp) i wlewałam wode do brodzika i super, teraz już mała mi siedzi i gabkę ma pod dupkę aby nie było jej na poczatku zimno,
musicie wziąść pod uwagę koszt sprzętu i czas jego używania, bo przynam szczerze że producenci ciągną od młodych matek kasę jak się patrzy, a potem i tak okazuje się to mało praktyczne.... niestety parę taki rzeczy kupiłam i plułam sobie wtedy w brodę ( no ale były śliczne :-) )
z rzeczy bez których bym nie funkcjonowała to:
- leżaczek ( ja miałam FISHER PRICE z wibracją i kochałam go nad życie :-) jednak mała zaczeła mi w nim siadać i pomyślałam sobie że musze kupić jej huśtawkę abym mogła coś zrobić .... i tu poniosłam klęskę bo kupiłam huśtawkę Graco a mała nie chce mi w niej siedzieć :-(
Promocja GRACO LOVIN HUG Huśtawka Leżaczek MELODIE (1537177793) - Aukcje internetowe Allegro ( tylko mam inny model) ogłonie to siedziała w nij może 2 tyg i woli teraz pełzać / i raczkowac po podłodze - więc źle przemyślałam zakup :-(
- kołyska - najzwyklejsza , bez falbanek bo prac przy dziecku i prasować nie bardzo mam czas-(
i chyba teraz z perspektywy czasu nie kupiłbam wózka gondolki ze spacerówką (tzw 3 w 1) tylko osobno wózek z gondolką a potem wózek spacerówkę coś pomiędzy dużą spacerówką a parasolką ( łatwiejsze w użytkowaniu przy większym dziecku, łatwiej do samochodu, czy po schodach)
no ale to moje wyłącznie subiektywne oceny
życze Wam powodzenia w dokonywaniu trafionych wyborów :-)