reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

biedroneczka ale przy karmieniu się to ściąga ? I stosuje tylko przed i po- dobrze rozumiem?
Tak nosisz w staniku miedzy karmieniami :)), jest rewelacyjne wiele pacjentek sobie to chwalilo, bo wiesz przy popekanych brodawkach standardowe wkladki bedą podrazniac a tak masz swobodny dostep powietrza, a mleko co wycieknie zbiera zie w muszli i mozna wylac co jakis czas

reklama
W moim kerfurze nie bylo juz chusteczek pampersa o ktorych pisala karolaola a w promocji byly CLEANNIC KINDII dzidzius 6+2 za 25zl. Skusilam sie i kupilam, mam nadzieje ze malutki zaakceptuje je. W sumie mam juz 11 paczek pampers +te.
Mustelle kolezanka chwalila. W aptece dostalam probki bedziemy testowac. a tak to mam oilatum

Kupilam jeszcze herbatke wspomagajaca laktacje(wychodze z zalozenia ze na poczatku bede karmic) z hippa i wiecie nie jest zla smaku, mi pasuje

Kurcze wprowadzilam Was w blad to bylo 4+2

Ostatnia edycja:
aankaa84 ja cały czas używam chusteczek Cleannic (Dzidziusie), przetestowałam wszystkie i bardzo mi odpowiadają. Bardzo często są na nie promocje. Mam nadzieję, że Wam też podpasują ;-)

Marcelinaa, mam nadzieje, ze te chusteczki dobre, bo ja kupilam dwa kartony na promocji :-D wszyscy chwalili to wzielam, a byly baaardzo tanie 6 funciakow za karton (6 paczek). Czyli jakies 30pln za karton!

Wogole jak czytam jakie te rzeczy sa strasznie drogie w Polsce, to mi rece opadaja. Ja za skrzynke kosmetykow Johnson & Johnson zaplacilam 10 funtow, czyli jakies 47pln i mam caly zestaw startowy. Wazne, zeby trafic dobra promocje ale ich jest tutaj pelno!
jnj.jpg

Malgo, ale super ten kuferek. Tylko moje dziecko miało uczulenie na johnsona :-(. nic go w życiu nie uczuliło tylko te kosmetyki

Malgoo zgadzam sie z Tobą, tutaj w Polsce ceny potrafią być kosmiczne !
Dlatego siostra moja która mieszka w Anglii pokupowała mi mnóstwo rzeczy dla maluszka właśnie na wyprzedażach i za naprawdę śmieszne ceny :) np nianie elektroniczna za 2 f:-) laktator tomme teepe za 5 f:-D i jeszcze pare fajowych rzeczy :tak:
Te kosmetyki co ty masz Johnsona tez chciala mi kupic ale juz kurde zestaw z Nivea sobie zakupiłam więc bez sensu :))

A ja sie pochwle że wkońcu łóżeczko przyszło :-):rofl2: wczoraj małż rozłozył i nie mogłam sie napatrzeć :-D

Oli, to kiepsko. No nic, inwestycja wielka nie byla, jakby co to wywale i zostanie kuferek :-). Jak czytam Wasze wpisy to tutaj wybor kosmetykow duzo mniejszy niz w Polsce a juz wogole nie ma takich naturalnych, czy specjalistycznych o ktorych piszecie. Jakby co, bedzie mi mama slala z PL.

Marzenixx, doklasnie, oplaca sie kupic i wyslac. Roznica cen niesamowita i nie wiem jak bym kosztowo w PL wyrobila, wszystko tu kupowalam na przecenach, za grosze a i tak maaaasa kasy poszla.
Wrzuc zdjecia lozeczka!

Ostatnia edycja:
reklama
Marzenixx - ależ cudnie !!! Synek będzie miał piękne miejsce do spania :-)
Malgo - a mnie irytuje w Irl, to ,że właśnie jest tylko Johnson & Johnson... no i Simple znalazłam dla dzieci,a tak szara dupka... ja lubię chodzić , wąchać, sprawdzać... dla mnie Nivea Baby to numer 1 ,a tu jej nie znajdę... w Pl masz bambino, ziajkę, aa ... a tu nic :wściekła/y:

Do góry