reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Ja również dużo nie przytyłam i wszystko w brzuszek poszło i może z pół kilo do cycorków ;) ale też szybko się męcze, dostaje zadyszek i wogóle. Wczoraj obcinałam męza i normalnie w połowie mnie zadycha złapała że aż moj M. zaczął się śmiać hehe. Tak to już jest. Na szczęscie już nie dużo zostało :):):):) !!! Damy rade :) Teraz czekamy i wypoczywamy !!!:tak::-)

reklama
oj dziewczynki jak ja wam zazdroszczę że już wszystko macie poprasowane poukładane ale nic to jeszcze mam zapas energii więc mam nadzieję że 2 tyg i też wszystko będę miała
:)

Najgorsze dziewczyny, że ja nie mam siły... nie mam chęci ale trzeba! Mąż mi musi pomóc bo sama nie podołam. Gdzie ten syndrom wicia gniazda?

Marzenixx śliczne łóżeczko-takie niebieściutkie-w sam raz Małego Przystojniaczka.
akutan uważaj bo jak Ci się ten syndrom włączy,to we dwóch Ciebie nie utrzymają :-D
Ja mam tak właśnie-mam tyle energii i ochoty do przygotowań,ze aż mnie to przeraża.Sama się powstrzymuję,bo wydaje mi się,że to jeszcze za szybko na ubieranie łóżeczka,czy układanie kosmetyków(jeszcze trzeba je mieć;-)).
W niedzielę planuję zakupy,ale co z tego wyjdzie to nie wiem...Mam kilka rzeczy do kupienia-kosmetyki,pieluszki...

Marzenix- bardzo ładne łózeczko :)

Ja dzis bylam w Decathlonie, kupiłam sobie sportowy stanik za 39,99zł, bardzo wygodny-duzo romairów i kolorów. Może któras bedzie zaintersowana :)

pokaż jaki:) tez muszę coś dokupić a da rade cyca wywalić z niego???
ja mam duży cyc...ciekawe czy rozmiar bedzie na mnie

Oli, bardzo śliczne ubranka :tak:, szczególnie to na wyjście ;-) (mam takie samo:-)).
Marzenix, łóżeczko pięknie się prezentuje.

A ja nie mam jeszcze skręconej kołyski i jakoś nawet parcia na to. Zdąży się. :-D

MalgOO, kuferek fajoski. U was są zdecydowanie tańsze rzeczy, no i zawsze jaką mega promocję można wyhaczyć.

Dziewczyny- no i mam już wszystko zamówione!!!:-D- od łóżeczka i pościeli, przewijaków, po waciki i opatrunki jałowe.... Mam wsio:D
Jutro jedziemy zobaczyć wózek w sklepie jak cenowo się różni no i w zależności od wyniku albo kupimy w sklepie albo się zamówi. Później IKEA po mebelki i mam zakończone przygotowania. Jeszcze tylko sobie koszulę potrzebuję i cyckonosz:D No i nawet laktator zamówiłam- jestem lżejsza o 2 becikowe - oczywiście bez wózka:D

akutan jak zamówiłaś łóżeczko i pościel na necie to sie pochwal, pokaż linka :))

boshe dziewczyny poukładałam w pokoiku koło łóżeczka kosmetyki dla maluszka , pampersiki i wszystkie pierdółki, i chodze i zaglądam do pokoju jak jakis czubek !!!:-D

jak mi wózek na dniach przyjdzie to se chyba na śrdoku salonu postawie coby go podziwiać haha:-D:-D

Marzenixx- specjalnie dla ciebie
Laktator
Laktator MEDELA +<b>WYSYŁKA GRATIS</b> (1717729965) - Aukcje internetowe Allegro
Pościel w pszczółki do tego prześcieradło, torba na pampersy, rożek, przybornik, przewijak z misiem, komplety do wózka te z serkiem i z zamkiem-podpasują mi do kosza wiklinowego co to mi koleżanka pożyczyła
**''BABY-RAJ'** 3el. pościel PROMOCJA 120x90 (1697155105) - Aukcje internetowe Allegro
**BABY-RAJ**PRZEWIJAK USZTYWNIANY NA ŁÓŻECZKO (1702588923) - Aukcje internetowe Allegro
** BABY-RAJ**KOMPLET DO WÓZKA 4 el (1700501213) - Aukcje internetowe Allegro

A takie pościele zamówię w poniedziałek czekam na dostawę
wzór zoo i wiosna
3cz.pościel 120x90 na suwaczki NOWE wzory PROMON (1713024715) - Aukcje internetowe Allegro
No i mam milion słodkich popierdułek- smoczki, pudełeczka na smoczki, szczoteczki i inne takie:D

reklama
Do góry