reklama
Dokładnie, myślimy niemal identycznie ogólnie to tak jak pisałam są dość fajne, tylko nie wiem czy nie bęą uczulały.Bishopka-hi hi ale miałyśmy podobne myśli w kierunku tych chusteczek .Skoro sprawdziłaś na łapkach to może do dupci też będą dobre ale do auta i tak potrzebuję więc zostaną w aucie
Pytałam mojej zaufanej pediatry co do mycia bobasa czy oilatum czy cos innego, to mi powiedziała, ze w emolientach najlepiej kapac jak sa problemy ze skóra, a jak jest wszystko w porzadku to lepiej tylko wysmarowac oliwka i delikatnym mydelkiem umyć i co ? doznalam szoku, bo wszedzie pisza o emolientach
Marcelinaa
Fanka BB :)
Maecelina ostatnio ja kupowałam w Rossmanie taki 6-ciopak za 25 zł bodajze wiec musisz popatrzec bo co jakis czas w róznych miejscach sa dostepne te 6-cio paki w korzystnych cenach
nic mi nie mów o rossmannie mam na nich focha za te pampersy.. a byłam w poniedziałek w ross i nic takiego jak piszesz nie mieli..
a poza tym chyba jednak będe skazana na allegro (jutro tylko wskocze do carrf..) bo jak ja mam co parę dni wbijać się do wszystkich marketów w okolicy szukając okazji to ja dziękuje, więcej się namęcze i wydam na paliwo..
Oli super też muszę pomyśleć co na wyjście
nadzieja!
Oli B. bardzo słodkie ubranka
Ja do kąpieli ma zakupiony w Polsce nivea płyn do kąpieli i mydełko też z nivea. A do pupki oczywiscie sudokrem i chusteczki z nivea te jasne - delikatniejsze . Oczywiście chusteczki bede używała do wyczerpania zapasów (a nie robiłam dużych) a potem coś z Norweskiego rynku czyli pampers albo natusan i wszystko tu maja bezzapachowe - beznadzieja !!! Na szczęscie pampersy są tu tańsze niż w Polsce chociaż tyle...
a do zestawu do paznokietek też miałam pilniczek haha też sie zastanawiam po co ???
Ja do kąpieli ma zakupiony w Polsce nivea płyn do kąpieli i mydełko też z nivea. A do pupki oczywiscie sudokrem i chusteczki z nivea te jasne - delikatniejsze . Oczywiście chusteczki bede używała do wyczerpania zapasów (a nie robiłam dużych) a potem coś z Norweskiego rynku czyli pampers albo natusan i wszystko tu maja bezzapachowe - beznadzieja !!! Na szczęscie pampersy są tu tańsze niż w Polsce chociaż tyle...
a do zestawu do paznokietek też miałam pilniczek haha też sie zastanawiam po co ???
myszka1987
Mama Mikołaja:)
taycia, Oli.B śliczne macie te ubranka!!
nic mi nie mów o rossmannie mam na nich focha za te pampersy.. a byłam w poniedziałek w ross i nic takiego jak piszesz nie mieli..
a poza tym chyba jednak będe skazana na allegro (jutro tylko wskocze do carrf..) bo jak ja mam co parę dni wbijać się do wszystkich marketów w okolicy szukając okazji to ja dziękuje, więcej się namęcze i wydam na paliwo..
Oli super też muszę pomyśleć co na wyjście
Marcelinaa dziś i u mnie już nie było tych chusteczek i nawet pustego miejsca nie było na nie...no, ale ja zapas mam
Co do Rossmanna to do mojego nie dotarły te promocyjne chusteczki, o których mówi biedroneczka- zdarza się tak, że produkty w jakiś super promocjach nie docierają...
A i promocja na nie była z dobry miesiąc temu...
Marcelinaa
no dokładnie.. niby jeden i ten sam sklep bo sieciowy a jednak nie wszędzie te same produkty
reklama
super pomysł i na przodzie Twój małż z pieskiemtak maggie jeszcze i wydziergam sweter w nagrodę dla K
ciuszki super!
Podziel się: