reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
śliczne ubranka Oli :-)
LANA zrobiłam dokładnie tak jak Ty z tym pudełkiem, a chusteczki od razu zostawiłam w aucie :-D i nie wiem jak do tyłka ale do rak sa dobre, mokre i n ie zostaja klejace rece po nich :-)

Bishopka-hi hi ale miałyśmy podobne myśli w kierunku tych chusteczek :-D.Skoro sprawdziłaś na łapkach to może do dupci też będą dobre :tak:ale do auta i tak potrzebuję więc zostaną w aucie :tak:

Bishopka-hi hi ale miałyśmy podobne myśli w kierunku tych chusteczek :-D.Skoro sprawdziłaś na łapkach to może do dupci też będą dobre :tak:ale do auta i tak potrzebuję więc zostaną w aucie :tak:
Dokładnie, myślimy niemal identycznie :-D ogólnie to tak jak pisałam są dość fajne, tylko nie wiem czy nie bęą uczulały.
Pytałam mojej zaufanej pediatry co do mycia bobasa czy oilatum czy cos innego, to mi powiedziała, ze w emolientach najlepiej kapac jak sa problemy ze skóra, a jak jest wszystko w porzadku to lepiej tylko wysmarowac oliwka i delikatnym mydelkiem umyć i co ? doznalam szoku, bo wszedzie pisza o emolientach :-D

Maecelina ostatnio ja kupowałam w Rossmanie taki 6-ciopak za 25 zł bodajze wiec musisz popatrzec bo co jakis czas w róznych miejscach sa dostepne te 6-cio paki w korzystnych cenach

nic mi nie mów o rossmannie mam na nich focha za te pampersy.. :wściekła/y::-D a byłam w poniedziałek w ross i nic takiego jak piszesz nie mieli..
a poza tym chyba jednak będe skazana na allegro (jutro tylko wskocze do carrf..) bo jak ja mam co parę dni wbijać się do wszystkich marketów w okolicy szukając okazji to ja dziękuje, więcej się namęcze i wydam na paliwo..

Oli super też muszę pomyśleć co na wyjście:confused:

Oli B. bardzo słodkie ubranka :):)

Ja do kąpieli ma zakupiony w Polsce nivea płyn do kąpieli i mydełko też z nivea. A do pupki oczywiscie sudokrem i chusteczki z nivea te jasne - delikatniejsze :):). Oczywiście chusteczki bede używała do wyczerpania zapasów (a nie robiłam dużych) a potem coś z Norweskiego rynku czyli pampers albo natusan i wszystko tu maja bezzapachowe - beznadzieja !!! Na szczęscie pampersy są tu tańsze niż w Polsce :) chociaż tyle...

a do zestawu do paznokietek też miałam pilniczek haha też sie zastanawiam po co ???:szok:

nic mi nie mów o rossmannie mam na nich focha za te pampersy.. :wściekła/y::-D a byłam w poniedziałek w ross i nic takiego jak piszesz nie mieli..
a poza tym chyba jednak będe skazana na allegro (jutro tylko wskocze do carrf..) bo jak ja mam co parę dni wbijać się do wszystkich marketów w okolicy szukając okazji to ja dziękuje, więcej się namęcze i wydam na paliwo..

Oli super też muszę pomyśleć co na wyjście:confused:

Marcelinaa dziś i u mnie już nie było tych chusteczek i nawet pustego miejsca nie było na nie...no, ale ja zapas mam:-D

Co do Rossmanna to do mojego nie dotarły te promocyjne chusteczki, o których mówi biedroneczka- zdarza się tak, że produkty w jakiś super promocjach nie docierają...
A i promocja na nie była z dobry miesiąc temu...

reklama
Do góry