reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

wszystko tu maja bezzapachowe - beznadzieja !!! :

nadzieja- z tego co wiem, z kosmetykami, szcegolnie dla niemowlat to w sumie o to chodzi zeby byly bezzapachowe a jesli juz to zeby w skladzie perfumy były na samym końcu.
Tak zle i tak nie dobrze- w PL ciezko cos bezzapachowego dostac a tam masz to pod dostatkiem i tez zle :)

reklama
Dzisiaj zamówiliśmy materacyk z internetu... Ladybird 117 * 54 cm (powinien być 118 * 56cm),no ale nieważne... cena 47 euro... szaleństwo,ale takie życie
Jeśli chodzi o tamtą kasę za materacyk to cały czas czekam... ciekawe czy doczekam się zwrotu ....

byłam w carrf zaszalałam i kupiłam chusteczki johnson baby
3574660309324.jpg

, 4 paczki za 20 zł, ciężkie jak cholera więc chyba mokre.. nie wiem czy dobrze zrobiłam czy nie bo nie znam nikogo co je używał.. śmiać mi się tylko chciało, bo jest na nich napisane no more tears i se myślę- co mają tears z dupą hahahahah ale potem przeczytałam, że możesz nimi też twarz, oczka itd

no i octenisept do pępka i zamykam liste zakupową- no chyba, że jeszcze karuzele gdzieś dostane

a ja dzisiaj kupiłam pierwsze inne rzeczy niż ciuszki- kupiłam kosmetyki Musteli- żel do mycia ciała i głowy i balsam... takie były promocje, za 2 żele i balsam zapłaciłam 100 zł

Ja po długich debatach zakupię emolium i oprócz tego żel i balsam do ciałka już tańszej firmy. Żeby raz tym raz tym małego kąpać.
A nie samo emolium dlatego, że ostatnio dostałam próbki w aptece- myślę przetestuję to i wybiorę coś(balneum, emolium, oilatum) I kurde nie wiem jak się tym idzie umyć. Niby nie stosuje się do tego już żadnych żeli, ale ja nie dałam rady:no: Nie czułabym się świeżo i stąd takie rozwiązanie...

akutan wkleisz linki tych preparatów z musteli?

anka nie ma na co czekać;-)

Tak mi sie przypomnialo, dla tych co chca karmic piersia, to zamiast tych tzw nakladek do karmienia, to polecam jakby ktoras miala popekane brodawki muszle Medela, noszone w staniku chronią sutki przed otarciem i dodatkowo zbierają sączące się z piersi mleko, gdy np jest go duzo i normalne wkładki by niewystarczaly. W dodatku sąwentylowane ( z dziurkami) chronią obolałe lub popękane brodawki sutkowe pozwalając im szybciej się wygoić, bo dziurki zapewniają swobodny przepływ powietrza, w przeciwnosci do tych nakladek ktore naklada sie na brodawki i do nich przywieraja.

MEDELA__MUSZLE WENTYLOWANE do gojenia piersi (1699593912) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry