reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Oli.B mam nadzieje ze malenstwo nie bedzie mialo uczulenia bo cenowo mi odpowiadaja.
malgo000 w PL za taka cena napewno nie kupilabys tylu produktow. a kuferek taki przydalby mi sie :)

reklama
Ja jeśli chodzi o produkty dla bąbelków to również nivea baby na pierwszym miejscu - sama używam prawie wszystko z nivea ( niezastąpione kosmetyki, które sprawdzają się do wrażliwej skóry ! !!!! :tak:

Ps. Marzena - super łóżeczko :):) aż mnie korci i mój baldachim założyć :-)

Marzenixx, lozeczko przesliczne, nie moge sie napatrzec!

Taycia,
tutaj to samo i powiem Ci, ze tez uwielbiam Nivea ale tu nie ma szans dostac.:-(

Dzięki dziewczyny:-)
Sama się napatrzeć nie mogę, wczoraj co chwila zaglądałam do pokoju :-D dziś tez juz tam porządki niby robię i chodzę co chwila i patrze i patrze :-D

Marzenix- bardzo ładne łózeczko :)

Ja dzis bylam w Decathlonie, kupiłam sobie sportowy stanik za 39,99zł, bardzo wygodny-duzo romairów i kolorów. Może któras bedzie zaintersowana :)

Marzenixx-Łóżeczko pierwsza klasa. Zwarte i gotowe na swojego lokatora.
A ja dzisiaj pojechałam do rossmana w poszukiwaniu tych pudełek z chusteczkami i sobie zakupiłam. Dokupiłam jeszcze 2 packi chusteczek Cleanic special care i sensitive no i patyczki do uszu. Powoli i ja zaczynam zbierać wyprawkę...

Malgo000-ale super ten kuferek -bajerancki :-)
Marzenixxx-śliczne łóżeczko :-)
aktan-zbieraj ,zbieraj bo to już mało czasu zostało :-)
Matko ja się cieszę ,że ja już nic nie muszę kupować,prać ,prasować i składać .Wszystko czeka juz zrobione i przygotowane tylko malucha brakuje :-):tak:

Lana - ja również tylko czekam :):) wszystko kupione, przyszykowane !!! Nie wyobrażam sobie teraz prasować wszystkiego i wogóle latać po sklepach. Czuje się już taka zmęczona, gruba itd. Mam nadzieje że o niczym ważnym nie zapomniałam :tak:

reklama
nadzieja-ja mam to samo strasznie się męczę przy chodzeniu chociaż nadal jestem chudzina tylko piłka z przodu ale jednak dodatkowe 14 kg.ciąży strasznie i przy chodzeniu mały strasznie mi się wciska na sam dół a to aż boli .Nie wyobrażam sobie teraz robić wszystkich zakupów,prasowania ,układania -o nie !!!! :no:teraz tylko leżę ,pachnę i odpoczywam :-D,chociaż w sumie całą ciąże przeleżałam :-D

Do góry