reklama
nadzieja!
Fanka BB :)
Ja jeśli chodzi o produkty dla bąbelków to również nivea baby na pierwszym miejscu - sama używam prawie wszystko z nivea ( niezastąpione kosmetyki, które sprawdzają się do wrażliwej skóry ! !!!!
Ps. Marzena - super łóżeczko aż mnie korci i mój baldachim założyć :-)
Ps. Marzena - super łóżeczko aż mnie korci i mój baldachim założyć :-)
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Dzięki dziewczyny:-)
Sama się napatrzeć nie mogę, wczoraj co chwila zaglądałam do pokoju dziś tez juz tam porządki niby robię i chodzę co chwila i patrze i patrze
Sama się napatrzeć nie mogę, wczoraj co chwila zaglądałam do pokoju dziś tez juz tam porządki niby robię i chodzę co chwila i patrze i patrze
Marzenixx-Łóżeczko pierwsza klasa. Zwarte i gotowe na swojego lokatora.
A ja dzisiaj pojechałam do rossmana w poszukiwaniu tych pudełek z chusteczkami i sobie zakupiłam. Dokupiłam jeszcze 2 packi chusteczek Cleanic special care i sensitive no i patyczki do uszu. Powoli i ja zaczynam zbierać wyprawkę...
A ja dzisiaj pojechałam do rossmana w poszukiwaniu tych pudełek z chusteczkami i sobie zakupiłam. Dokupiłam jeszcze 2 packi chusteczek Cleanic special care i sensitive no i patyczki do uszu. Powoli i ja zaczynam zbierać wyprawkę...
LANA
Malgo000-ale super ten kuferek -bajerancki :-)
Marzenixxx-śliczne łóżeczko :-)
aktan-zbieraj ,zbieraj bo to już mało czasu zostało :-)
Matko ja się cieszę ,że ja już nic nie muszę kupować,prać ,prasować i składać .Wszystko czeka juz zrobione i przygotowane tylko malucha brakuje :-)
Marzenixxx-śliczne łóżeczko :-)
aktan-zbieraj ,zbieraj bo to już mało czasu zostało :-)
Matko ja się cieszę ,że ja już nic nie muszę kupować,prać ,prasować i składać .Wszystko czeka juz zrobione i przygotowane tylko malucha brakuje :-)
reklama
LANA
nadzieja-ja mam to samo strasznie się męczę przy chodzeniu chociaż nadal jestem chudzina tylko piłka z przodu ale jednak dodatkowe 14 kg.ciąży strasznie i przy chodzeniu mały strasznie mi się wciska na sam dół a to aż boli .Nie wyobrażam sobie teraz robić wszystkich zakupów,prasowania ,układania -o nie !!!! teraz tylko leżę ,pachnę i odpoczywam ,chociaż w sumie całą ciąże przeleżałam
Podziel się: