reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
To może Ci zakupię i wyślę ?:-D Powinno wyjść taniej:-D
Zerknij jeszcze przy okazji, bo się opłaca. Ja kupiłam aż 3 paczki i nie wzięłam pod uwagę, że małemu mogą nie pasować...ale grunt, że się opłacało:cool2:

Maecelina ostatnio ja kupowałam w Rossmanie taki 6-ciopak za 25 zł bodajze wiec musisz popatrzec bo co jakis czas w róznych miejscach sa dostepne te 6-cio paki w korzystnych cenach

My już mamy wszystko, wczoraj moi rodzice kupili łóżeczko, materac i pozytywkę. Jeszcze nie jest złożone bo ja nie chcę mimo, że M. i Tato chcieli, ale powiedziałam, że mają złożyć jak bedziemy w szpitalu.

Oli może ściągniesz sobie jakiś kurs multimedialny i nauczysz się szydełkować:-D?

tak maggie :-D jeszcze i wydziergam sweter w nagrodę dla K :-D

a to moje ostatnie zakupy:

co prawda dawałam link, ale nie wyraźne było. ubranko na wyjście
DSC07695.jpg

te trochę większe
DSC07697.jpg
DSC07698.jpg
a te z ciuchlandu, na nadmorskie wieczorne spacery :-)
DSC07699.jpg
a to pierwsze ubranko po porodzie :-)
DSC07701.jpg

NO :-)

reklama
Oli.B-super ciuszki :tak: a w tych na wyjściu ze szpitala będzie wyglądał jak mały eleganik :-)
Dokupiłam dziś już ostnie sprawunki komplecik nożyczek z obcinaczkami i pilniczkiem-nie wim po co ten pilniczek:szok: i potrzebowałam pudełko do chusteczek a dziś własnie wylukałam promocję w Rossmanie tych ich chusteczek nawilżających w pudełku za 5,99 iw taki sposób mam już pudełko.Chusteczki nie wim jakie mają ale jakby sie nie sprawdziły to będą do samochodu do rączek.

Ostatnia edycja:
Do góry