Jak masz zdjęcia na dysku normalnie na komputerze np dysk D w jakimś tam folderze, jak piszesz post tam nad nim masz różne obrazeczki- do edycji tekstu i między innymi taki z drzewkiem- klikasz na niego i pokazuje się okno- dodaj zdjęcie- klikasz z komputera, wybierz pliki- idziesz do tego foldera na którym masz zdjęcia - wybierasz zdjęcia i dajesz wgraj pliki i to wszystko- mam nadzieję, że ułatwiłam coś?
reklama
akatun- a widzisz, ja ja klikne na ten obrazek z drzewkiem to tylko mam możliwosc wpisania adres URL zdejcia tzn. ze musi ono byc gdzies na necie :/ Jedyna mozliwosc to ewnetulanie wejsc w zaawansowna edycji i kliknac na spinacz(załaczniki) tam moge dodac zdjecie z dysku
A poza tym prosze mi tu nie spamowac;-)
A poza tym prosze mi tu nie spamowac;-)
T
taycia
Gość
Mężuś przyjechał na przerwę z żelem do prania,więc dzisiaj z rana zaczynam przygodę z ubrankami, pościelą , kocykami itp... oj trochę tego będzie :-)
Marcelinaa
Fanka BB :)
w sumie zostało mi tylko to 6 x CHUSTECZKI PAMPERS BABY FRESH 72SZT PROMOCJA ! (1701559378) - Aukcje internetowe Allegro i te się chyba najbardziej opłaca w marketach jest lipa
Oli może ściągniesz sobie jakiś kurs multimedialny i nauczysz się szydełkować?akutan, taycia takie rzeczy robione są piękne, ech tak chciałabym mieć też taki talent,i cieszę się Tayia że paczka doszła
taycia,akutan cudne te rzeczy. Moja śp. babcia takie robiła dla nas, a później dla córek mojej siostry więc też mam kilka takich rzeczy...
T
taycia
Gość
w sumie zostało mi tylko to 6 x CHUSTECZKI PAMPERS BABY FRESH 72SZT PROMOCJA ! (1701559378) - Aukcje internetowe Allegro i te się chyba najbardziej opłaca w marketach jest lipa
opłaca tylko kurde droga ta przesyłka. Ja mam chusteczki pampers sensitive,ale te też wydają się być fajne :-)
Marcelinaa
noo.. i tak tu podałam link z najtańszą no ale byłam w marketach, nic się nie opłaca u mnie i tak na miejscu
Marcelinaa sprawdź w Carrefour o ile masz niedaleko. Tam kosztują coś ponad 27zł...
Marcelinaa
byłam dzis- i owszem ale 4 x a nie 6x
reklama
T
taycia
Gość
czyli w sumie na to samo wychodzi... tu masz 4x za 27 zł,a tam 6 x za 27zł + przesyłka 15 zł... jeden kij
Podziel się: