reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

kobitki ja używałam tych nakładek,kapturki czy jeszcze inaczej są one nazywane na sutki z Wiką 11 lat temu miałam takie z AVENTU w ślicznym różowym pudełeczku:-) .Wika tak mi pokaleczyła sutki ,że karmiłam ją zaciskając zęby a łzy ciekły po policzkach z bólu mąż zakupił w aptece i powiem Wam ,że ja sobie je chwaliłam i u mnie się sprawdziły smarowałam dodatkowo bepanthenem i gdy cycuchy sie podleczyły karmiłam juz bez nakładek .Wiem ,że teraz gdy taka sytuacja mi sie powtórzy znowu je zakupie.

reklama
Tonya ja nie nabywam elektrycznego bo szkoda mi kasy niewiadomo ile razy mi sie przyda. W gabinecie mamy kilka laktatorów recznych Aventu w ramach gratisow i bezplatnych probek od przedstawicieli i pewnie jeden sobie uzycze jak bedzie potrzeba. Jest dobry.

Magmarion mam tą samą tylko green bahama- jakość super. Kolejną zakupię z drewexu- strasznie mi się podobają;-)

A ja dziś kupiłam promocyjne pampersy w Rossmanna (2 za 89.99+ chusteczki nawilżane za 1 grosz) i taka zadowolona maszerowałam z nimi do kasy:laugh2:

Taycia-współczuję Ci kochana mnie w takiej sytuacji chyba by szlak trafił:wściekła/y:.Mam nadzieję,że jednak cała sytuacja się wyjaśni i materacyk się znajdzie-trzymam kciuki,ALE KTO CI ZWRÓCI ZA STRACONY CZAS I NERWY:eek:
Megmarion-pościel przepiękna -cudo!!!!

Megamarion - no taka buteleczka w tym termoopakowaniu jest super na spacery jak nie możesz nakarmić brzdąca albo jak tatuś zabiera dzidzię na wyprawę,a mama zostaje w domu... :-) pościel super !
LANA - dzięki śliczne...mam nadzieję,że się jutro odezwie...jeśli nie to zażyczę sobie zwrotu pieniędzy,bo uczciwy sprzedawca to chyba nie jest,ale masz rację...co się nadenerwowałam to moje :-(

a ja miałam ręczny aventu i wywaliłam, u mnie się nie sprawdził. Mąż mi wypożyczył medelę elektryczną ze szpitala i była super. I teraz nie zamierzam karmi piersią ale do zaniknięcia laktacji (jakieś 2 tyg) kupię używaną medelę elektryczną poprostu a potem ją sprzedam. Koszmarnie wspominam te obolałe piersi i temperatury... cc była lepszym przeżyciem. No ale ja mam bardzo niski próg bólu.

a ja miałam ręczny aventu i wywaliłam, u mnie się nie sprawdził. Mąż mi wypożyczył medelę elektryczną ze szpitala i była super. I teraz nie zamierzam karmi piersią ale do zaniknięcia laktacji (jakieś 2 tyg) kupię używaną medelę elektryczną poprostu a potem ją sprzedam. Koszmarnie wspominam te obolałe piersi i temperatury... cc była lepszym przeżyciem. No ale ja mam bardzo niski próg bólu.

Oli, weź leki na zatrzymanie laktacji. Po co masz się męczyć?

reklama
Do góry