reklama
Oli.B
Fanka BB :)
Faktycznie ceny kosmieczne
Ja np jeżeli chodzi o buty, kupukę tylko ecco, clarcs... i wydaję tyle co na swoje. Ale uważam, że buty człowiek powinien miec najwyższej jakości. Raz babcia kupiła małemu sandałki z ccc i mu cała skóra zeszła ze stópek ...
Na wyjścia też mu zawsze coś kupiłam z zary bo uwielbiam ich ciuszki, ale już na plac zabaw, przedszkola czy po domu zakładam ciuszki z allegro ale raczej też skupiam się na firmówkach (które używane są bardzo tanie).
I te firmowe są cały czas jak nowe, zawsze mogę sprzeda dalej lub uży przy drugim, a jak dostał coś na prezent nie firmowego to po 2 praniach do kosza się nadawało.
Ale oczywiście to jest moje podejście i nikomu nie narzucam ;-)
Ja w porównaniu do was nie mam wogóle ciuszków, ale właśnie chyba dlatego że wolę mniej a drożej :-)
Ja np jeżeli chodzi o buty, kupukę tylko ecco, clarcs... i wydaję tyle co na swoje. Ale uważam, że buty człowiek powinien miec najwyższej jakości. Raz babcia kupiła małemu sandałki z ccc i mu cała skóra zeszła ze stópek ...
Na wyjścia też mu zawsze coś kupiłam z zary bo uwielbiam ich ciuszki, ale już na plac zabaw, przedszkola czy po domu zakładam ciuszki z allegro ale raczej też skupiam się na firmówkach (które używane są bardzo tanie).
I te firmowe są cały czas jak nowe, zawsze mogę sprzeda dalej lub uży przy drugim, a jak dostał coś na prezent nie firmowego to po 2 praniach do kosza się nadawało.
Ale oczywiście to jest moje podejście i nikomu nie narzucam ;-)
Ja w porównaniu do was nie mam wogóle ciuszków, ale właśnie chyba dlatego że wolę mniej a drożej :-)
T
taycia
Gość
Pewnie Oli - zgadzam się całkowicie odnośnie bucików,ale z ubrankami mam tak,że zawsze szukam czegoś co mogę kupić okazyjnie, niekoniecznie firmowo. Dla mnie najważniejszy jest materiał danego ubranka i czy dziecko będzie się w tym dobrze czuło,dlatego nakupowałam miliony pajacyków/bodziaków,a nie np. spodni i koszul dla 2-3 miesięcznego dziecka.
Oczywiście jak to woli.
Oczywiście jak to woli.
Ja z Wiki nie miałam jakiejś niewiadomo jak dużej ilości ubranek i wystarczyło, teraz robię tak samo. Jak słyszę, że wy macie po trzy załadowania pralek ubranek to jestem w szoku;-)
Co do firmowych i nie, to kupuję różne, akurat te co mi się podobają i mają dobrą cenę. Na jakość kupionych ubranek dla W. nigdy nie narzekałam;-)
Co do firmowych i nie, to kupuję różne, akurat te co mi się podobają i mają dobrą cenę. Na jakość kupionych ubranek dla W. nigdy nie narzekałam;-)
T
taycia
Gość
Ja jeszcze prania nie robiłam,ale wydaje mi się,że w 1-2 pralkach się zmieszczę :-)
reklama
dokładniemi wyjda 2-3 pranie ale głównie dlatego ze na kolory trzeba jakos podzielic bo pralki nie beda pelne
Podziel się: