reklama
dziewczyny mam pytanie a jakie herbatki na poczatek kupujecie, np. dla matki karmięcej, czy moze z kopru włoskiego i z rumianku.np herbapolu takie normalne dla dorosłych ?? [dla nas i jak malec bedzie pił mleczko, to ewentualnie mu to pomoze, czy moze mamy pić takie dla dzieci] , a czy kupujecie cos ewentualnie na kolki - nam w szkole rodzenia polecili bobofen [herbatke] jednak pytałam sie w jednej z aptek i perwszy raz o tym słyszeli .... jestem troszke zielona w tym temacie
dziewczyny mam pytanie a jakie herbatki na poczatek kupujecie, np. dla matki karmięcej, czy moze z kopru włoskiego i z rumianku.np herbapolu takie normalne dla dorosłych ?? [dla nas i jak malec bedzie pił mleczko, to ewentualnie mu to pomoze, czy moze mamy pić takie dla dzieci] , a czy kupujecie cos ewentualnie na kolki - nam w szkole rodzenia polecili bobofen [herbatke] jednak pytałam sie w jednej z aptek i perwszy raz o tym słyszeli .... jestem troszke zielona w tym temacie
Te herbatki dla mam karmiących są ohydne po prostu..ja już wolę czystą wodę pić niż to;-)
Jeśli chcesz karmić piersią to podobno nie musisz już dopajać malucha, ale jeśli byś chciała ja polecam wodę. Swoją córkę nauczyłam pić te herbatki granulowane i potem był problem bo woda fee...Chyba że są jakieś problemy z brzuszkiem to wtedy można podać te z koprem włoskim itd.
Nikos
Mama Kuby i Leny
Kupiłyście już kołderkę do łóżeczka?
Czym kierujecie się przy zakupie?
Jak zobaczyłam na necie mnogość tych kołderek i rodzajów.
Myślałam, że kupię ot tak a tu nie ma szans na łatwy wybór.
Czym kierujecie się przy zakupie?
Jak zobaczyłam na necie mnogość tych kołderek i rodzajów.
Myślałam, że kupię ot tak a tu nie ma szans na łatwy wybór.
ja- mama herbatka z kopru włoskiego dla dzieci jest dopiero od 1 miesiąca życia, np. ten bobofen.
co do herbatek dla matek karmiących ja piłam hippo. Ujdzie.
Nikos, mam wypełnienie drewex. polecam.
DREWEX WYPEŁNIENIE POŚCIELI NOWE (1672166139) - Aukcje internetowe Allegro
ja- mama herbatka z kopru włoskiego dla dzieci jest dopiero od 1 miesiąca życia, np. ten bobofen.
Te herbatki w zasadzie można podawać od urodzenia :HIPP z kopru włoskiego 200g (od 1tyg.) | Dziecko i Mama | HIPP Herbatki | i-Apteka.pl
W szpitalach dzieciom kiedys do dopajania podawali glukozę, a jak jest teraz nie mam pojęcia, ale jest tyle dostępnych na rynku herbatek, że mozna coś wybrać. Wiem, że koleżanki kupowały chyba plantex (nie wiem czy dobrze napisałam) i nie wie czy to nie jest na kolki :-)
Nikos
Mama Kuby i Leny
W szpitalach dzieciom kiedys do dopajania podawali glukozę, a jak jest teraz nie mam pojęcia, ale jest tyle dostępnych na rynku herbatek, że mozna coś wybrać. Wiem, że koleżanki kupowały chyba plantex (nie wiem czy dobrze napisałam) i nie wie czy to nie jest na kolki :-)
PLANTEx herbatka na kolki, podawać można chyba od urodzenia.
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
też cudowałam z tymi herbatkami nie wiem po co. Wodę z glukozą też przerabiałam nie wiem po co. Soczki też nie wiem po co. Na końcu została woda Primavera i Lila się nią zapija do dzisiaj, nic innego do picia nie toleruje, tzn. nie lubi. I baaardzo dobrze. Niech się uczy dobrych nawyków :-).
reklama
Ja podobnie jak szuszu i mucha będę przyzwyczajać do wody. I mam pytanie czy jak będziecie karmić piersią to nie będziecie dopajać. Czytam wszędzie, że nie trzeba, ale ostatnio byłam pobrać krem i przyszła tam mama z 2 miesięcznym maluchem i w ogóle mu krwi nie szło pobrać- nic nie leciało- laborantka stwierdziła, że ma zacząć podawać choć po kropelce na język, a już na pewno dzień przed następnym pobraniem. I ja sobie to też tak tłumacze, kurcze ja jestem w stanie wypić i 3l czystej wody w takie upały nie licząć zupy i owoców to jak takiemu maluchowi nie zwilżyć ust?
Podziel się: