reklama
Oli.B
Fanka BB :)
Wiem jaskółka, ja jak sporządziłam listę w pierwszej ciąży to zbierałam te rzeczy od 3 miesiąca do 9-tego. Od razu to byłoby ciężko tak kupić wszystko. Teraz te przyjemności mnie ominą :-( mam wszystko po synkuJa póki co mam tylko kilka pierdół i łóżeczko. Właśnie jestem w trakcie sporządzania listy. Matko... ile rzeczy przede mną
Witajcie a ja pomimo tego ze mam male dziecko musze wszystko zbierac od nowa, nie planowalam wiecej dzieci, przeprowadzalam sie i wszysko rozdawalam zaraz jak przestalo byc potrzebne. No ale szalec jak w pierwszej ciazy nie zamierzam poza tym licze ze czesc rzeczy wroci do mnie. Teraz przynajmniej wiem co napewno jest potrzebne i nie bede kupowac glupot albo stresowac sie ze mnie nie stac np. na smietnik na pieluchy
LANA
dziewczyny widzę,że szaleństwo zakupowe się zaczeło:-),ja jak na razie jeszcze nic nie kupiłam zamierzam może tak za miesiąc coś zacząć powoli kupować,chociaż moja córcia dostaje szału jak wchodzi do jakiegoś sklepu i widzi coś dla maluszków-wykupiłaby pół sklepu typowa mała kobieta tylko zakupy
Zastanawiałam się ostatnio z przyjaciółką ,która jest dwa miesiące więcej w ciąży ,że nie będziemy kupowały kaftaników tylko body,bo są o wiele praktyczniejsze i dzidzia ma zakryte plecki a tak wiecznie te kaftaniki wychodziły ze śpiochów
a wy kupujecie kaftaniki?
Zastanawiałam się ostatnio z przyjaciółką ,która jest dwa miesiące więcej w ciąży ,że nie będziemy kupowały kaftaników tylko body,bo są o wiele praktyczniejsze i dzidzia ma zakryte plecki a tak wiecznie te kaftaniki wychodziły ze śpiochów
a wy kupujecie kaftaniki?
Oli.B
Ewa faktycznie ja też mam w swojej kolekcji takie kwiatki zakupione , no ale teraz jako doświadczone matki będziemy z głową podchodzić do zakupów. :-) Ja mam tylko nadal fazę i tak mi zostanie na ubranka z Zary wiem że często przepłacam, ale nie mogę się oprzeć
Lana ja miałam kaftaniki i wszystkich się pozbyłam, straszne dziadostwo, ciągle miał wałki pod pleckami i się wkurzyłam i wyrzuciłam. Ja mam i kupuję tylko body, jak ktoś się boi założyć maleństwu to są takie fajne rozpinane z boku. No i wszelkiego rodzaju pajacyki pod które body już nie kładłam bo Piter się w czerwcu urodził. Zamierzam też na lato zakupić ze 2 rampersy, bo ja mam termin na 4 sierpnia więc cały miesiąc gorąca przed nami
Lana ja miałam kaftaniki i wszystkich się pozbyłam, straszne dziadostwo, ciągle miał wałki pod pleckami i się wkurzyłam i wyrzuciłam. Ja mam i kupuję tylko body, jak ktoś się boi założyć maleństwu to są takie fajne rozpinane z boku. No i wszelkiego rodzaju pajacyki pod które body już nie kładłam bo Piter się w czerwcu urodził. Zamierzam też na lato zakupić ze 2 rampersy, bo ja mam termin na 4 sierpnia więc cały miesiąc gorąca przed nami
Ostatnia edycja:
Oli.B
Wiem Lana mam piękną bluzeczkę dla dziewczynki za grosze i sukieneczkę i dla mojego skarba spodnie, trochę za późno poszłamOli-teraz byłam w Zarze i dla maluszków i takiej mojej nastolatki mieli bardzo duże przeceny
cudne te rzeczy dla maleństw macie ja wam później pokaże co ja mam juz dla maluszka w sumie to jeszcze tak naprawde nic nie kupowałam wszytko to co mam to mąż przywiózł z UK w tamtym roku strzele fotkę i wam wkleję
Tonya
Zadowolona z życia :)
Oli i Ewa to podzielcie się uwagami z niedoświadczonymi mamami czego nie warto kupować...A co to są rampersy??
reklama
Podziel się: