reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Ładnie wygląda, ale jest trzykołowcem więc u mnie odpada. Na razie nie mam weny do własnych poszukiwań, ale jest jeszcze sporo czasu...

A ja dziś zakupiłam w zarze piękną koszulkę dla księżniczki, :-) oj czuję że będzie chłopak, ale 19 zł kosztowała więc sprzedam na allegro jak coś :-)

Oli o ile dobrze kojarzę, to już nie pierwsza rzecz dla księżniczki, ciekawe w co Ty będziesz ubierać tego synusia, jak się okaże, że to jednak synuś ;-)

Oli o ile dobrze kojarzę, to już nie pierwsza rzecz dla księżniczki, ciekawe w co Ty będziesz ubierać tego synusia, jak się okaże, że to jednak synuś ;-)
Tonya no nie pierwsza. Ale dla synunia mam całą stertę ciuchów po Piotruniu, bo synunia przecież już mam. A te rzeczy są po mocnych przecenach także na allegro pójdą jak nic. A poza tym przecież K mówi że robimy do pierwszej dziewczynki :-D

No to nie wiem czy życzyć Ci żeby już teraz się udało czy chciałabyś dalej próbować :-) Też tęsknym okiem wodzę za sukienkami (w rodzinie i naokoło same chłopaki), ale wszystko wskazuje na to, że dalej będę spodnie i bluzy kupować...za to mały będzie się miał z kim bawić

Może być trudno ze znalezieniem jeszcze lżejszego stelaża - w TAKO jest aluminiowy i nie wydaje mi się, żeby robili z czegoś co waży jeszcze mniej.
Sam stelaż w tako waży 10 kg, gondola to dodatkowe 6 kg niestety.

ale stelaż w tym wózku QUINNY SPEEDI SX 2011+GONDOLA+FOTELIK 3w1 PROMOCJA (1439312783) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy też waży 9,2 kg więc szału nie ma(a do tego też trzeba dodać wagę gondoli którą oszacowali na 6,2 kg - czyli między TAKO a QUINNY jest tylko 0,6 kg różnicy.

Dopiero będzie można odetchnąć jak zamieni się taki wózek na wózek typu 'parasolka' ;)

reklama
Do góry