reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Ładnie wygląda, ale jest trzykołowcem więc u mnie odpada. Na razie nie mam weny do własnych poszukiwań, ale jest jeszcze sporo czasu...

A ja dziś zakupiłam w zarze piękną koszulkę dla księżniczki, :-) oj czuję że będzie chłopak, ale 19 zł kosztowała więc sprzedam na allegro jak coś :-)

Oli o ile dobrze kojarzę, to już nie pierwsza rzecz dla księżniczki, ciekawe w co Ty będziesz ubierać tego synusia, jak się okaże, że to jednak synuś ;-)

Oli o ile dobrze kojarzę, to już nie pierwsza rzecz dla księżniczki, ciekawe w co Ty będziesz ubierać tego synusia, jak się okaże, że to jednak synuś ;-)
Tonya no nie pierwsza. Ale dla synunia mam całą stertę ciuchów po Piotruniu, bo synunia przecież już mam. A te rzeczy są po mocnych przecenach także na allegro pójdą jak nic. A poza tym przecież K mówi że robimy do pierwszej dziewczynki :-D

No to nie wiem czy życzyć Ci żeby już teraz się udało czy chciałabyś dalej próbować :-) Też tęsknym okiem wodzę za sukienkami (w rodzinie i naokoło same chłopaki), ale wszystko wskazuje na to, że dalej będę spodnie i bluzy kupować...za to mały będzie się miał z kim bawić

Może być trudno ze znalezieniem jeszcze lżejszego stelaża - w TAKO jest aluminiowy i nie wydaje mi się, żeby robili z czegoś co waży jeszcze mniej.
Sam stelaż w tako waży 10 kg, gondola to dodatkowe 6 kg niestety.

ale stelaż w tym wózku QUINNY SPEEDI SX 2011+GONDOLA+FOTELIK 3w1 PROMOCJA (1439312783) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy też waży 9,2 kg więc szału nie ma(a do tego też trzeba dodać wagę gondoli którą oszacowali na 6,2 kg - czyli między TAKO a QUINNY jest tylko 0,6 kg różnicy.

Dopiero będzie można odetchnąć jak zamieni się taki wózek na wózek typu 'parasolka' ;)

reklama
Do góry