reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
dziewczynki tak sobie powoli przegladam te wasze propozycje wózkowe, i mam pytanko bo te "komplety" sa 3w1 [gondola, spacerówka + fotelik]. Czy sprawdzacie sposób montarzu fotelika w samochodzie? ja wiem ze mam ISOFIXY i obawiam sie ze niektore są na inne mocowania , mi np. strasznie podobają się komplety TAKO a teraz to już nie wiem czy będę mogła fotelik zamontować w samochodzie :confused:

ja-mama mi się wydaje, że te foteliki w tych zestawach 3w1 są takie same jak wszystkie inne, można je zamontować na wózku z dodatkowym stelażem i w samochodzie (tyłem do kierunku jazdy)

ja-mama- isofix to dodatkowow ułatwienie przy foteliku, kupujesz taki adapter i potem tylko fotelik wklikujesz w ten adapter- minus taki ze adapter isofix kosztuje bardzo duzo pieniedzy (starsznie na tym zdzieraja) a i bez tego da sie przezyc poniewaz kazdy fotelik mozna zamontowac tradycyjnie do pasów. My tez mamy isofix w aucie ale adaptera nie bedzimey kupowac...troche szkoda kasy :/ choc moze jak znajdzie sie jakas zbedna gotowka to pomyslimy

witajcie
a mi udało sie zgadać z koleżanką która chce x-landera XA sprzedać za 250zł wiec od razu wzięłam ;) gondola i spacerówka
ale gondole zamienie chyba na fotelik bo i tak więcej w aucie jestem niz na spacerach pieszych ;/

ale jestem szczęśliwa

ostatnio wszystko zaczyna mi sie układać z zakupami które wydawało bu się bedą najdroższe ;))

[B]jaskółeczka[/B] śliczne te pierwsze zakupy, takie małe a ile radości :)
gabinia bardzo ładny wózek, cieszę się że humor lepszy i że zaczyna się układać

reklama
Do góry