reklama
dziewczynki tak sobie powoli przegladam te wasze propozycje wózkowe, i mam pytanko bo te "komplety" sa 3w1 [gondola, spacerówka + fotelik]. Czy sprawdzacie sposób montarzu fotelika w samochodzie? ja wiem ze mam ISOFIXY i obawiam sie ze niektore są na inne mocowania , mi np. strasznie podobają się komplety TAKO a teraz to już nie wiem czy będę mogła fotelik zamontować w samochodzie
ja-mama- isofix to dodatkowow ułatwienie przy foteliku, kupujesz taki adapter i potem tylko fotelik wklikujesz w ten adapter- minus taki ze adapter isofix kosztuje bardzo duzo pieniedzy (starsznie na tym zdzieraja) a i bez tego da sie przezyc poniewaz kazdy fotelik mozna zamontowac tradycyjnie do pasów. My tez mamy isofix w aucie ale adaptera nie bedzimey kupowac...troche szkoda kasy :/ choc moze jak znajdzie sie jakas zbedna gotowka to pomyslimy
natt moja siostra ma wózek Hauck athletic, ale widzę,że nie ma ich juz w sprzedaży ale podobny jest do tego :
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: ROADSTER DUO głęboko-spacerowy z 2-ma gondolkami dla noworodków
tylko ona nie ma gondoli. wprawdzie te gondolki sa takie sobie, ale ich nie uzywasz za długo...
Mam teraz chwilkę więc znalazłam jeszcze coś
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: ZOOM 2011 spacerowy + 2 foteliki RIDER
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: S-TWINNER bliźniaczy + 2 gondolki/foteliki PRIMA EASY
( tylko straszna cena
Wózek bliźniaczy DUO DRIVER wózki TAKO 5xGRATIS (1455032225) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ale widzę,że koła nie skrętne...
Wózki TAKO,wózek bliźniaczy DUO JUMPER+GRATISY (1461187630) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1137&<osCsid>
moja siostra bardzo sobie chwali ten Hauck.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: ROADSTER DUO głęboko-spacerowy z 2-ma gondolkami dla noworodków
tylko ona nie ma gondoli. wprawdzie te gondolki sa takie sobie, ale ich nie uzywasz za długo...
Mam teraz chwilkę więc znalazłam jeszcze coś
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: ZOOM 2011 spacerowy + 2 foteliki RIDER
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: S-TWINNER bliźniaczy + 2 gondolki/foteliki PRIMA EASY
( tylko straszna cena
Wózek bliźniaczy DUO DRIVER wózki TAKO 5xGRATIS (1455032225) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ale widzę,że koła nie skrętne...
Wózki TAKO,wózek bliźniaczy DUO JUMPER+GRATISY (1461187630) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1137&<osCsid>
moja siostra bardzo sobie chwali ten Hauck.
Ostatnia edycja:
Dzisiaj już nie mogłam się powstrzymać i zakupiłam drobiazgi:
BNWT Disney Baby Unisex Pooh 2x Vests Babygro Bodysuits 0-3 Months on eBay (end time 04-Mar-11 10:36:01 GMT)
i
New 2 pairs Mummy Daddy socks -baby 0, 6, 12 ,18 months Unisex 0-3 months on eBay (end time 08-Mar-11 12:56:11 GMT)
Mała rzecz a cieszy :-)
BNWT Disney Baby Unisex Pooh 2x Vests Babygro Bodysuits 0-3 Months on eBay (end time 04-Mar-11 10:36:01 GMT)
i
New 2 pairs Mummy Daddy socks -baby 0, 6, 12 ,18 months Unisex 0-3 months on eBay (end time 08-Mar-11 12:56:11 GMT)
Mała rzecz a cieszy :-)
witajcie
a mi udało sie zgadać z koleżanką która chce x-landera XA sprzedać za 250zł wiec od razu wzięłam gondola i spacerówka
ale gondole zamienie chyba na fotelik bo i tak więcej w aucie jestem niz na spacerach pieszych ;/
ale jestem szczęśliwa
ostatnio wszystko zaczyna mi sie układać z zakupami które wydawało bu się bedą najdroższe )
a mi udało sie zgadać z koleżanką która chce x-landera XA sprzedać za 250zł wiec od razu wzięłam gondola i spacerówka
ale gondole zamienie chyba na fotelik bo i tak więcej w aucie jestem niz na spacerach pieszych ;/
ale jestem szczęśliwa
ostatnio wszystko zaczyna mi sie układać z zakupami które wydawało bu się bedą najdroższe )
reklama
Oli.B
Fanka BB :)
Oli.B nie pierwsze ale jakoś dzisiaj miałam lekkiego doła i musiałam jakoś sobie humor podreperować Dziękuję!
A tak takie zakupy zawsze poprawiają humor :-)
Podziel się: