reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

nooo bardzo ładny komplecik ;)

ja ostatnio kupiłam śpiwór-worek do spania :)
muszę zrobić segregacje tego co już mam ...a mam już trochę ciuszków ;)
dzisiaj nawet koleżanka dała mi łózeczko i pościel :))
rośnie zapas ubranek i innych pierdołków;))

reklama
agulalula komplecik super-powiedz mi czy ogrodniczki są z H&M,bo moja Córa miała bardzo podobne.
Gabinia warto sobie zbierać wcześniej(oczywiście jeśli ma sie miejsce),stopniowo coś tam kupić.Ja mam wszystko po Córce zostawione,pisałam wcześniej,ze zakupiłam parę ubranek na allegro-M jeszcze nie wie ;-).

tak - cały komplecik kupiony w h&m :-) i się okazało, że moja koleżanka tam pracuje i zaproponowała mi 25% zniżki na ciuszki dziecięce ;-) baaardzo sie ucieszyłam !

Megmarion, można złożyć - oczywiście, i robi się to bardzo szybko w tym wózku(a rozkłada jeszcze szybciej). Dodatkowo jeśli masz mały bagażnik to można wypiąć nawet koła, które trochę powiększają gabaryty złożonego stelaża. Dla pewności czy wejdzie, radzę znaleźć na aukcji wymiary(na pewno są) po złożeniu i sprawdzić jak to się ma do wielkości Twojego bagażnika.

:-) albo pojechać do sklepu i poprosić o możliwość przymierzenia złożonego wózka do bagażnika- tak będzie najbezpieczniej :-)

Witam! mam pytanie odnośnie wózka. Jaka jest standardowa waga stelażu z gondolą? Bo upatrzyłam sobie taki
http://allegro.pl/tako-jumper-x-nowy-stelaz-90xkolor-10-gratisow-i1430858995.html
ale on waży 16 kilo i wydaje mi się że to trochę dużo,a będę go musiała wnosić na 4 piętro. Orientujecie się może ile może najmniej ważyć taki wózek?
Widziałam że niektóre z was zdecydowały się na ten sam model

reklama
Gabinia, 16kg to dużo..mój poprzedni wózek tyle ważył i miałam problem z wniesieniem go na kilka schodków..
Ten co ja wstępnie wybrałam waży 13,5kg i też wydaje mi się, że to sporo..

Do góry