reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Tonya, uwierz, że to pytanie jeszcze tak nie denerwuje jak szereg innych :D normalnie czasami miałam ochotę przykleić sobie kartkę z odp. na czole, żeby już nie musieć słyszeć tych durnych pytań/ stwierdzeń i jednocześnie na nie nie odpowiadać po raz enty;)

Karolap, to nakrycie na gondole jakieś dziwne;). no i kola nie są skrętne. Ale jak Ci nie przeszkadza, że przy każdym ostrym zakręcie, będziesz musiała unosić przednie koła to za taką cenę chyba warto.

karolap rzeczywiście na zdjęciu nakrycie troszkę dziwne,ale to chyba nakrycie na spacerówkę.Na tych pojedynczych zdjęciach jest pokazane nakrycie na gondolkę.Powiem tak-jak nie chcecie wydawać na wózek za dużo to bierz ten.

ja dla ostatniego dziecka zdecydowałam się na łózeczko turystyczne z podwieszanym dnem i przewijakiem i byłam baaardzo zadowolona :)
teraz już koleżanka mi swoje oddaje też turystyczne - jakoś już mi drewniane sie opatrzyły

wózki przeglądam co jakiś czas i nie wyobrażam sobie dziecka w takiej spacerówce kubełkowej... co to za spanie??
nie ma to jak rozkładana na płasko.

Ja też będę miała ten wózek co mucha_nie_siada i rybkaaa3. Dostaniemy go od brata męża - używany a wygląda jak nowy, kolor zieleń z czernią. Jest super:tak:

reklama
a ja zrobiłam pierwszy zakup dla dzidzi - bo jeszcze nie wiemy kto mieszka w brzuszku dlatego kolory neutralne :-)

Załączniki

• 11022011332.jpg
    11022011332.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 53
Do góry