reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
mucha_nie_siada-dzięki kochana za tak wyczerpujący opis-to naprawdę bardzo pożyteczne,właśnie nie dawno oglądałam te wózki na necie tylko interesowały mnie w 1-kolorowej tapicerce czarne i nie wiedziałam jak sie sprawdzają w praktyce a opini na necie ful.Nie ma to jak informacja z pierwszej ręki:-).Podobają mi się też takie
SPIDER .1NA ALLEGRO.BABY WORLD.BEZ.3.W1..PRODUCENT (1444222383) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy też kolor czarny lub szary ewentualnie kremowy

Lana, w sumie bardzo podobny do TAKO, tylko troszkę zgrabniejszy wizualnie.
Też chciałam czarny - to się nasłuchałam, że latem spacerówka będzie się nagrzewać i dziecko bedzie się grzało;) (ignorowałam opinie typu: jak w trumnie)
Jak chciałam jasny kolor, to się nasłuchałam, że jak zacznie dziecko pić/jeść we wózku to w życiu nie dopiorę i o ładnym kolorze będę mogła zapomnieć.

Więc posłuchałam Pani w sklepie i wybrałam tak, żeby było ładnie i nie widać było tak plam. I chyba muszę teraz zwrócić honor tej Pani;).

mucha_nie_siada- to samo słyszałam:-D o tych kolorkach,ale co mi tam i tak kupie taki jak mi się podoba:-),a jaki ty masz kolorek?

Malinowy/Amarant - mniej więcej, a przez środek budy (wnętrza spacerówki i fotelika) idzie ciemnoszary pasek z kołami białymi/beżowymi/malinowymi.
Coś około tego http://img532.imageshack.us/img532/8116/222222222x.jpg ale trochę bardziej żywy kolor.

Opis koloru przez dziewczynę - bezcenny. Dla faceta wszystko to byłoby 'czerwone' ;)

teraz wybrałabym pewnie inne zestawienie. Zresztą.. czuję, że będzie chłopak;)

A ja się przyznam, że trochę nie rozumiem dlaczego powstał taki wyraźny podział kolorów odpowiednich dla dziewczynek i chłopców...i miałabym ochotę wbrew trendom ubierać moje dziecko i wozić w wózku takim jak chcę, a nie w takim w jakim wypada...dobrze, że poza niebieskimi i różowymi ubrankami jest coraz więcej w neutralnych kolorach...tym bardziej, że różu nie lubię w ogóle

ja też staram się nie robić z Lilki -Lilaróżki ;). Ale lubię, jak jest dziewczęco ubrana. Najbardziej mnie denerwuje, jak jest ubrana 'uniwersalnie' i ktoś się pyta czy to synek :|.

I oczywiście nie kupię nowego wózka tylko dlatego, że okaże się, że to będzie faktycznie synuś.

reklama
Dziewczęce stroje i chłopięce są jak najbardziej ok, mnie tylko denerwują podziały kolorów. Chłopca w róże bym nie ubrała, ale dziewczynkę w niebieski czemu nie...ale wiem, ze wtedy muszę się przygotować na pytania takie jak piszesz...czy to chłopiec itp.

Do góry