Ja już powoli zaczynam myśleć o rzeczach dla maluszka, zwłaszcza, iż ostatnio przepakowywałam z wora do wora ciuszki po mojej Amelce. Powyciągałam sobie neutralne ciuszki tj. bodziaczki, koszuleczki, kaftaniki, śpioszki, pajacyki, czapeczki i skarpetki, dziewczęce sobie schowałam do osobnej reklamówki, żebym mogła spokojnie sobie wyciągnąć jak się okaże, że noszę dziewuszkę
Znalazłam jeszcze 2 nowe zapakowane butelki tomme tippe (nie pamiętam jak się to pisze), które kupiłam Amelce, a wcale z nich nie korzystałam... Muszę kupić dla dziecka kilka pajacyków, i nowe bodziaki do szpitala, aha no i rożek jeden mi się przyda, a tak to pampersy, jak zwykle Dada, najlepsze jakie są na rynku chyba! a tak to do higieny rzeczy i wszystko praktycznie mam. Jeżeli chodzi o wózek, to jestem zmuszona kupić ale myślę o używanym tako warrior, lub coneco chameleon v4 ( tako myślę,że lepszy) no a łożeczko, to mam po Amelce,ale ostatnio mi się wymarzyło do poł roku dla dziecka kołyska, i chyba skuszę się na taki wydatek i myślę nawet o używanym
Chyba że ktoś mi zasponsoruje z rodzinki :-):-)