reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych maluszków -ubranka, wyprawki itd

reklama
taki śpiworek też zamierzam kupić:) w kolejnej partii zakupów być może:D
póki co w sobotę od kumpeli dostałam 3 kombinezoniki zimowe dla bobasa:)

czytałam co pisałyście o wózkach i szczerze przyznam, że nie rozumiem
lepiej zamiast wózka 3w1 kupić osobno gondole i osobno spacerówkę? i jeszcze osobno fotelik?

dla mnie w wózku najważniejsze są duże pompowane koła, przekładane siedzisko, duża gondola z cichą budką i duże siedzisko (nie kubełkowe)

Zaglądam co jakiś czas na ten wątek i zastanawiam sie czy ze mna wszystko jest ok. Ja w ogóle jeszcze nawet nie planuje zakupów dla malucha. Co wiecej. Dla mnie to wszystko co piszecie to czarna magia! Nie wiem na co zwrócić uwagę przy wyborze spioszkow a co dopiero wózka. Chyba muszę uważnie śledzić co piszecie aby sie czegokolwiek dowiedzieć. Choć nie ukrywam ze i tak ciezko mi zapamiętać najważniejsze informacje. Mam nadzieje ze nie jestem odosobniona w swojej niewiedzy :)

pola nie jesteś :) ja też nie mam zielonego pojęcia, żadnych planów co do zakupów, żadnych upatrzonych wózków, ubranek :) i na nas przyjdzie pora, a jak zaczniemy się interesować wózkami, łożkami i kocykami to na pewno znajdziemy wszystko co potrzebne. Póki co ja też czytam i podziwiam zdobycze ;)

Zaglądam co jakiś czas na ten wątek i zastanawiam sie czy ze mna wszystko jest ok. Ja w ogóle jeszcze nawet nie planuje zakupów dla malucha. Co wiecej. Dla mnie to wszystko co piszecie to czarna magia! Nie wiem na co zwrócić uwagę przy wyborze spioszkow a co dopiero wózka. Chyba muszę uważnie śledzić co piszecie aby sie czegokolwiek dowiedzieć. Choć nie ukrywam ze i tak ciezko mi zapamiętać najważniejsze informacje. Mam nadzieje ze nie jestem odosobniona w swojej niewiedzy :)

Spoko jeszcze masz parę miesięcy i na pewno mas z koleżanki dzieciate....ja przy pierwszym dziecku tez się uczyłam.
A to ,że nie planujesz jeszcze zakupów to nie przejmuj się...niektórzy wola pojechać raz i zrobić konkretne zakupy.

reklama
Do góry