reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych maluszków -ubranka, wyprawki itd

Nanulika - my chcielismy tez uzywany wozek. Potem doszlismy do wniosku,ze przeciez na jednym dziecku sie nie skonczy,wiec kupilismy nowy...a teraz i tak musimy kupic podwojny :-D ale zastanow sie powaznie nad uzywanym.. jeszcze po jednym dziecku to moze,ale czasami warto wydac wiecej pieniazkow i miec nowke ( bo z wozkiem rozstawac sie dlugo nie bedziesz :-D)

reklama
Może i tak.... taycia:) wiem na pewno że majątku wielkiego na ten wózek nie przeznaczę - czeka nas jeszcze trochę innych wydatków:/ Zastanawiałam się nad kwotą i na dzień dzisiejszy szacuję że ok 1500 powinno się udać wygospodarować (może być też lepiej (więcj) ale to się okaże) na wózek - czy za tę kwotę nowy dobry wózek damy radę kupić? z tego co widzę może być ciężko... dlatego myślę o używanym...

Dlatego ja chcę kupić używany dobrej firmy, czyli Mutsy.3 moje koleżanki maja używane Mutsy a one jak jak nówki wygladają- nie do zdarcia.
Z tego co na allegro oglądałam to do 1000 spokojnie kupi.e z fotelikiem.

Moje dziecko nienawidziło spać w śpiworku.Już w szpitalu jak go tak zawijali jak tłumoczek to zawsze znalazł sposób żeby rączki wyciągnąć-pielęgniarki się śmiały.

Za 1500 zl juz kupisz dobry wozek!!!! z reszta jeszcze poprzegladaj sobie oferty + all i na pewno znajdziesz cos odpowiedniego dla siebie i Bobaska!

A nosidełko koniecznie z bazą....nie miałam przy Olim bazy i żałuję.Za to znajomi mieli-rewelka.Deszcz czasem ci po plecach pada a ty się meczysz z tym pasem....a tak, 30 sekund i i z głowy-klik i już.
Kolejny fotelik mam po Olim- on jeździ w tym 9-18....potem mu się kupi 15-36 a bobasowi będzie ten co ma teraz Oli.
Do fotelików to też mam zboczenie......jak dla mnie muszą mieć wysokie normy i 5 gwiazdek w testach.
Dlatego u nas będzie Maxi cosi a Oli ma Romea.
Na bezpieczeństwie dzieci się nie oszczędza.

Nanulika spokojnie kupisz fajny wózek nowy w sklepie poogladaj a w sieci duzo tańsze sie trafiają :) Każdy kraje jak mu materii staje ogladałam uzywane mutsy na allegro nawet wpadłam kiedys na oferty firmy która tylko chyba tej firmy ma uzywki i stan faktycznie rewelacyjny był .

no ja najbardziej bym była zadowolona jakby się udało do 1000 kupić, ale jest opcja drożej jakby było konieczne:p
moja kumpela właśnie kupiła używany - a ja się nabrałam i myślałam,że nowy:)

http://tablica.pl/oferta/wozek-mutsy-transporter-black-3w1-IDXFrd.html

a jak się sprawdzają koła o węższym rozstawie (lub jedno) z przodu? np przy podjazdach takich jak są na schodach często?

Ostatnia edycja:
Jak dobrze poszukasz to znajdziesz ja jestem zdecydowana na 1000% musty tylko zastanawiam się nad uzywana gondola po co płacic 600 jak 300 można i tak gdybam jest jeszcze czas więc może cos wymysle :) fotelik maxi cosi

Wozki dobrych marek sa nie do zdarcia

Moj Bugaboo przezylby jeszcze z kilkoro dzieci az szkoda bedzie mi go sprzedawac jak juz wyrosnie a 3 nie planuje :)

Musty jest fajny wozek tylko swoja mase jak dla mnie za ciezki mieszkam na 4 pietrze i nie ma opcji go tachac zazdroszcze ludziom ktorzy mieszkaja na parterze badz maja swoj dom i nie musza wciagac wozka na gore maja wiekszy wybor :)

a mutsy ma dodatkowe siedzisko dla dwojki dzis widzialam na spacerze super sprawa nawet nie wiedzialam o tym :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry