reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
mam do ucha, kupilam go w nowym jorku nie byl tani ale jest niezawodny - baterie wymienialismy raz a uzywamy go 3 lata, czasem dobrze jest zainwestowac. z pewnoscia mozna kupic ten termometr w UK ale musialabym to sprawdzic.

ribi a mozna go wylaczac?? bo pokojowy juz mam. a chce porzadny zeby w razie czego miec skoro mala juz mi teraz powaznie zachorowala

ariska można go wyłączyć ja akurat ustawiłam te opcję żeby non stop pokazywał jaka temp i godzina....więc pewnie dlatego te baterie tak szybko poszły...

Witam, mam do sprzedania leżaczek- bujaczek fisher price 3w1 w cenie 100zł (+ewentualny kosz przesyłki), stan jego oceniam na b.dobry + jakiś gratis :):) zainteresowane osoby proszę o kontakt na priv.

Ja tez ma ten termometr co ribi i kate jest fajny. ja nie mam caly czas wlaczonego tylko jak chce zobaczyc jaka temp,to tak z tyl jest taki guzik i klikam i pokazuje a jak sparwdzam temp ciala to jeszcze jest glos ktory mowi jaka jest temp;-)

reklama
Do góry