reklama
joasienka1
Fanka BB :)
mi też najbardziej podoba się te najdroższa-cena dosyć wysoka ale fajne wyposażenie.
dziś było w ddtvn o torbach i mówili właśnie że im więcej przegródek tym lepiej bo zastępuje taka torba też damską torebkę :-)
dziś było w ddtvn o torbach i mówili właśnie że im więcej przegródek tym lepiej bo zastępuje taka torba też damską torebkę :-)
Ostatnia edycja:
b_iala
Ribi wszystkie sa fajne... pomysl czy bedziesz wychodzic na tak długie spacery.. by zabierac ze sobą duzo jedzonka.. pieluch.. i wogole akcesori... czy tez niee... i czy Torba bedzie słuzyc tylko jako do wózka. czy tez na jakies podróze.. bo jak na jakies wyjazdy, spacery długie, to ta pierwsza jest najfajniejsza.. bo duzo mozna w nią wsadzic i przegrod ma duzo... ale jak a Ci tylko słuzyc na spacer i zeby tam włozyc najpotrzebniejsze rzeczy to ta najtansza spokojnie wystarczy.( na taki zwykły spacer to wezmiesz: wode) w butelce , pieluszki, husteczki, tetrowa pieluche i to wszystko.. pózniej dodasz jakis słoiczek, owocka .( kocyk mozna zawsze pod wózek do koszyka wrzucic.. )
Dominika81
Ribi - mi się też najbardziej podoba ta baby ono. najsolidniej i najładniej wygląda, poza tym pakowne są wszystkie podobnie :-)
a to fakt, że potem się już torebki nie nosi tylko do tej torby wszystrko wrzuca
a to fakt, że potem się już torebki nie nosi tylko do tej torby wszystrko wrzuca
reklama
syla29
ookatkaoo1993 -super łóżeczko dla maleństwa :-)
Ribi-jak dla mnie ta za 89zł najfajniejsza ale wszystkie są dość pakowne.
zielona2909-kombinezon super i to za takie grosze.Naprawdę zakup udany :-)
Ribi-jak dla mnie ta za 89zł najfajniejsza ale wszystkie są dość pakowne.
zielona2909-kombinezon super i to za takie grosze.Naprawdę zakup udany :-)