reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
ribi - baby ono
ja bym też zwracała uwagę na kolory, aby do wózka pasowały :-)
taka jakaś jestem pod tym względem uparta (dobrze, że mam torbę do wózka z kompletu)

samanta,
niestety nie doradzę, bo prałam w Dzidziusiu, ale mozna spróbować, kazda z Nas ryzykuje, bo niewiadomo czy naszemu malenstwu przypasuje :-(

ribi,
babyone znana firma, wydaje się mieć fajniejszy materiał:-)

o białym jeleniu gdzieś przez przypadek wyczytałam, że jest proszek i byłam ciekawa czy też o nim słyszałyście a prac będę też w dzidziusiu i loveli

Ja kupiłam rtęciowy, fakt, czasem ciężko dziecku zmierzyć temperaturkę, jak się wierci, ale nie ufam tym wszystkim elektronicznym wynalazkom, mam kilka w domu i w czasie choroby pokazują temperatury z księżyca...

ja wezmę od rodziców rtęciowy, bo oni nie używają, poprostu nie chorują :-) rtęciowy najlepszy i pokazuje wiarygodną temperaturę:-)

najlepszy jest i najdokładniejszy (podobno) termometr ten co się nim mierzy temperaturę przy naturalnym planowaniu rodziny

ja mam złe doświadczenia z rtęciowymi, w domu mam dwa elektryczne
na razie zostanę przy nich, ale chyba na tamten się skusze, bo mnie będzie szlag trafiał zby takim zwykłym zmierzyć temperaturę

reklama
Do góry