reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Ribi mi sie podoba ta pierwsza za 89 zl. bo ma w sobie i przewijak i termiczna juz trobe a to sie przydaje ja korzystalam z termicznego opakowania w poprzedniej ciazy.

reklama
mi też najbardziej podoba się te najdroższa-cena dosyć wysoka ale fajne wyposażenie.
dziś było w ddtvn o torbach i mówili właśnie że im więcej przegródek tym lepiej bo zastępuje taka torba też damską torebkę :-)

Ostatnia edycja:
Ja niestety nie pomoge po wszytsko pralam w lovelli ale ten biały jelen to jest chyba hypoalergiczny wiec tez powinien byc dobry....ale chyba:-)

Ribi wszystkie sa fajne... pomysl czy bedziesz wychodzic na tak długie spacery.. by zabierac ze sobą duzo jedzonka.. pieluch.. i wogole akcesori... czy tez niee... i czy Torba bedzie słuzyc tylko jako do wózka. czy tez na jakies podróze.. bo jak na jakies wyjazdy, spacery długie, to ta pierwsza jest najfajniejsza.. bo duzo mozna w nią wsadzic i przegrod ma duzo... ale jak a Ci tylko słuzyc na spacer i zeby tam włozyc najpotrzebniejsze rzeczy to ta najtansza spokojnie wystarczy.( na taki zwykły spacer to wezmiesz: wode) w butelce , pieluszki, husteczki, tetrowa pieluche i to wszystko.. pózniej dodasz jakis słoiczek, owocka .( kocyk mozna zawsze pod wózek do koszyka wrzucic.. )

Ribi - mi się też najbardziej podoba ta baby ono. najsolidniej i najładniej wygląda, poza tym pakowne są wszystkie podobnie :-)
a to fakt, że potem się już torebki nie nosi tylko do tej torby wszystrko wrzuca

reklama
Do góry