reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

A co do wiaderka...fajne,jednak ja pozostanę przy wanience,synek byl kąpany i było ok mielismy taką wytłoczkę z gąbki dopasowaną do dzidzi i sprawdzila się ona rewelacyjnie,wiadomo ze na początku to takie obmywanie bardziej i omijanie pępuszka dopóki się nie zagoi i nie odpadnie strupek.

reklama
Dziewczyny - bodziak był na Allegro, ale niestety tylko jeden, trafiłam go przypadkiem w ostatniej chwili... Ale jak coś podobnego zobaczę, to dam znać :-) Właśnie dzisiaj przyszedł, jest naprawdę boski ;-)

A tak z innej beczki - dziś na usg dowiedziałam się, że mojej planowanej Sandrze wyrosły jajka ;-) To raczej pewne, bo sama widziałam na monitorze. Ale zdążyłam już kupić parę ubranek typowo dla dziewczynki (znaczy różowych, z kokardkami, z napisem "lovely little girl" itp.). Jakby któraś z Was chciała, to chętnie oddam za symboliczną złotówkę (i ewentualną przesyłkę, jak będzie konieczna). Właściwie to wszystko jest nowe, tylko kupowane na promocjach i wyprzedażach, bo na Allegro kupowałam raczej uniwersalne rzeczy. Pod koniec tygodnia, jak będę miała czas, to przejrzę i zrobię spis, a Wy zastanówcie się, czy Wam się nie przyda :-)

...no i kolejny chłopaczek:-).
giovannessa gratulacje i daj koniecznie znać jak zdarzy ci się natknąć na takie fajowe body z tym super napisem:-)
Coś dużo będzie tych styczniowych synków . U mnie 99% też jest pisiorek ale na 100% okaże się w piątek, po usg 3d:tak:, chociaż i tak juz sie oswoiłam z myślą że zamiast planowanej Agatki będzie Błażej albo Wiktor:-D

ja juz myslalam, ze poszaleje na zakupach a tu lipa dalej nie wiadomo co bedzie :( eh dalej musze czekac a ja tak uwielbiam robic zakupy dla dzidzi

paulinka ładne ale wg mnie drogo. Chyba taniej kupić osobno. Takie łóżeczko w ikei kosztuje ok 180 zł do tego pociel....ale ogólnie ładne:)

reklama
jeżynka - super ubranka! :-)

a to wiaderko beznadziejne.....
przecież dziecku musi być w tym mega niewygodnie i jak to dziecko umyć w takiej pozycji??? poza tym to pewnie od 6 m-ca, kiedy samo stabilnie siedzi...
nie kupiłabym czegoś takiego. poza tym trzeba myć dziecko w przysiadzie! mój kręgosług by wysiadł...

Do góry