reklama
Karolcia1125
Fanka BB :)
Dokładnie jak z więzienia...no ja jak byłam malutka to miałam w paski takie śpiochy i jesu do dziś Wszyscy z tego zdjęcia padają ze śmiechu...ja też haha
julka05091985
marzenia się spełniają
Jednym słowem masakra jakaś, jak taka dziewczynka będzie chodzić w takich butach przecież tylko krzywdę może sobie zrobić!
Karolcia1125
No mnie też te buty poraziły dosłownie!!!
Karolcia1125
Czasami jak ktoś chce byc orginalny...to granic i wyobraźni brak...a przy tych butach to juz mowa o zatraceniu
giovannessa
Hehe, a ja parę dni temu na allegro widziałam kostium kąpielowy dla dziewczynki, rozmiar 0-3 miesiąca
Tylko zastanawiałam się, co z pampersem w takim kostiumiku ;-)
Tylko zastanawiałam się, co z pampersem w takim kostiumiku ;-)
no ten dzieciaczek wyglda wtym jak ten wlamywacz we wilmie co zawisl nad podlaga hahahah sorka zapomnialam tytulu ale kazdy pewnie kojarzyposzperałam w necie i zobaczcie co znalazłam...a jeszcze cena jaka tylko 86zł,,,
https://www.ence-pence.pl/pajacyk_pacmanandglitter_czarny,0,606.html
no nie dawal mi spokoju ten czarny pajacyk,jeszcze nie mogę się nadziwić....twarzowe wdziankohihihi
butelki i rower jeszcze przelkne ale kombinezon jak dla wieznia a te buciki te matki chcialy miec dziecko czy pokazowke????niemowie mozna wystroic dziewczynke itakie szpileczki moze wydaja sie slodkie ale dziecina pewnie ma okolo roczka dopiero co nauczyla sie chodzic ledwo a w czyms takim to tylko krzywde by sobie zrbila....czasami ludzie przeginaja...o, proszę bardzo..
butelki:
butelki, niekapki / Smoczki, butelki, niekapki, przywieszki :: PETITBABY - najwyższej jakości artykuły dla dzieci, zabawki, przytulanki, książeczki, ubranka, kosmetyki dziecięce
rower - rewelacja!!!! a cena - też rewelacja!!! jakby ktos wygrał w totaka to polecam
TAGA rower dla mamy i taty - spacerówka dla Maluszka / Ciekawostki z dziecięcego świata :: PETITBABY - najwyższej jakości artykuły dla dzieci, zabawki, przytulanki, książeczki, ubranka, kosmetyki dziecięce
albo szpilki dla małej modnisi ;-)
buciki / Modne i wygodne ubranka :: PETITBABY - najwyższej jakości artykuły dla dzieci, zabawki, przytulanki, książeczki, ubranka, kosmetyki dziecięce
można też kupić czarno-szary kombinezonik
kombinezony, pajacyki / Modne i wygodne ubranka :: PETITBABY - najwyższej jakości artykuły dla dzieci, zabawki, przytulanki, książeczki, ubranka, kosmetyki dziecięce
E
Ewcia_822
Gość
reklama
julka05091985
marzenia się spełniają
Mój najnowszy zakup
ŚLICZNY KOMBINEZON "KOTEK" (1193077084) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNY KOMBINEZON "KOTEK" (1193077084) - Aukcje internetowe Allegro