reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
Dokładnie jak z więzienia...no ja jak byłam malutka to miałam w paski takie śpiochy i jesu do dziś Wszyscy z tego zdjęcia padają ze śmiechu...ja też haha

Hehe, a ja parę dni temu na allegro widziałam kostium kąpielowy dla dziewczynki, rozmiar 0-3 miesiąca :-D
Tylko zastanawiałam się, co z pampersem w takim kostiumiku ;-)

poszperałam w necie i zobaczcie co znalazłam...a jeszcze cena jaka tylko 86zł,,,
https://www.ence-pence.pl/pajacyk_pacmanandglitter_czarny,0,606.html
no nie dawal mi spokoju ten czarny pajacyk,jeszcze nie mogę się nadziwić....twarzowe wdzianko:)hihihi
no ten dzieciaczek wyglda wtym jak ten wlamywacz we wilmie co zawisl nad podlaga hahahah sorka zapomnialam tytulu ale kazdy pewnie kojarzy
butelki i rower jeszcze przelkne ale kombinezon jak dla wieznia a te buciki te matki chcialy miec dziecko czy pokazowke????niemowie mozna wystroic dziewczynke itakie szpileczki moze wydaja sie slodkie ale dziecina pewnie ma okolo roczka dopiero co nauczyla sie chodzic ledwo a w czyms takim to tylko krzywde by sobie zrbila....czasami ludzie przeginaja...

Wreszcie naładowałam akuski do aparatu i muszę się pochwalić moim ulubionym pajacykiem dla bobaska.
Oby był chłopiec, chociaż Misiek mówi że takiemu szkrabowi to ten napis nie będzie przeszkadzał...

2.jpg

reklama
Do góry