reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
Dokładnie jak z więzienia...no ja jak byłam malutka to miałam w paski takie śpiochy i jesu do dziś Wszyscy z tego zdjęcia padają ze śmiechu...ja też haha

Hehe, a ja parę dni temu na allegro widziałam kostium kąpielowy dla dziewczynki, rozmiar 0-3 miesiąca :-D
Tylko zastanawiałam się, co z pampersem w takim kostiumiku ;-)

poszperałam w necie i zobaczcie co znalazłam...a jeszcze cena jaka tylko 86zł,,,
https://www.ence-pence.pl/pajacyk_pacmanandglitter_czarny,0,606.html
no nie dawal mi spokoju ten czarny pajacyk,jeszcze nie mogę się nadziwić....twarzowe wdzianko:)hihihi
no ten dzieciaczek wyglda wtym jak ten wlamywacz we wilmie co zawisl nad podlaga hahahah sorka zapomnialam tytulu ale kazdy pewnie kojarzy
butelki i rower jeszcze przelkne ale kombinezon jak dla wieznia a te buciki te matki chcialy miec dziecko czy pokazowke????niemowie mozna wystroic dziewczynke itakie szpileczki moze wydaja sie slodkie ale dziecina pewnie ma okolo roczka dopiero co nauczyla sie chodzic ledwo a w czyms takim to tylko krzywde by sobie zrbila....czasami ludzie przeginaja...

Wreszcie naładowałam akuski do aparatu i muszę się pochwalić moim ulubionym pajacykiem dla bobaska.
Oby był chłopiec, chociaż Misiek mówi że takiemu szkrabowi to ten napis nie będzie przeszkadzał...

2.jpg

reklama
Do góry