reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

No właśnie nad tym się zastanawiam ale nie wiem czy nie jest za ciężkie i czy dużo miejsca nie zajmuje.

Krzesełko nie jest ciężkie bo to plastik, ale jest stabilne, jak dla mnie dużym plusem są szelki, bo przypniesz dziecko i możesz się spokojnie odwrócić, czy podejść do kuchenki, mój jak na razie jest baardzo ruchliwy i jak tak zostanie jak będzie troszkę większy to duże udogodnienie. A miejsca wydaje mi się, że zajmuje tyle co te drewniane krzesełka takie jak ma catelin. Jak chcesz to mogę go zmierzyć i podać wymiary :)

reklama
julka - daj znać jak Ci się podoba ta huśtawka - krzesełko jak już będziesz miała w domku

Jestem zadowolona z zakupy, myślałam że za taką cenę będzie gorszej jakości ale jest ok. Mój 2 letni siostrzenic przetestowała i wytrzymała :-) Jedynie co mi się nie podoba to to że jako krzesełko do karmienia jest za niska, nie można przysunąć go do stołu żeby jeść z dzieckiem ale za to sprawdza się ta wysokość jako huśtawka bo dwu latek nie miał problemów żeby sobie sam w niej usiąść. Wysyłam zdjęcie mojego kamilka - P280611_12.370002.jpg

reklama
Do góry