reklama
joasienka1
Fanka BB :)
ariska-Ala dostała taką samą od mojej przyjaciółki :-) fajnie gra :-)
ariska
to taka zabawka że jak dziecko uderzy to się przewraca ale wraca do pionu ,a nie leży. a ta dodatkowo gra i sie śmieje a miśka się nad nią aż trzęsieariska a co to jest za zabawka...wstydz sie przyznac ale ja pierwszy raz widze cos takiego
FISHER PRICE MUZYCZNA KULA Z MAŁPKĄ + baterie (1583927851) - Aukcje internetowe Allegro
C
claudia4you
Gość
to taka zabawka że jak dziecko uderzy to się przewraca ale wraca do pionu ,a nie leży. a ta dodatkowo gra i sie śmieje a miśka się nad nią aż trzęsie
FISHER PRICE MUZYCZNA KULA Z MAŁPKĄ + baterie (1583927851) - Aukcje internetowe Allegro
w biedronce ostatnio to było
zazdroszczę Ci ariska że Miśka ma tyle fajnych zabawek
chrzestna nie chce się dołożyć do ogródka a mąż też nie pozwala mi kupić , żadnej fajnej zabawki
kurw...
mały ma tylko grzechotki, nie dziwię się , że już nie chce na nie patrzeć....
a co do gryzaka dziąsełko mój tez na razie go nie chce
ariska
Claudia najlepsza zabawka to mama i moja nawet pod ogródkiem nie poleży jak nikt obok nie siedzi
chrzestna nie chce się dołożyć do ogródka a mąż też nie pozwala mi kupić , żadnej fajnej zabawki
kurw...
Im mniej zabawek tym lepiej. Moja ma matę, leżaczek, masę miśków i grzechotek. I co. Najlepiej się sprawdzają jej rączki w buzi, pielucha i mama. A moja koleżanka kiedyś była niezła. Przyszła z maleńką, która już chodziła. Ja chciałam być dobrą ciocią i wyciągnęłam masę zabawek. A ona gdzieś je miała. Koleżanka kazała dać kubek i łyżeczkę. I dziecka nie było (ciszy też). Więc nie przejmuj się że jest mało zabawek. Problem to jest jak się nie ma gdzie ich schować tak jak u mnie :-) A dziąsełka moja też nie chce. Odwraca smoczek swój i gryzie.
joasienka1
kurw...
claudia-a czemu oczekujesz żeby chrzestna się dołożyła? ja sobie nie wyobrażam pytać/prosić chrzestną żeby kupiła coś mojemu dziecku, w ogóle nikogo.
może ona uważa że kupienie prezentu na urodziny wystarczy; to samo się zdziwiłam jak pisałaś o tym smoczku że chrzestni nie kupili, a kate pisała przecież że ona się zastanawia żeby kupić córci na pamiątkę on nich jako rodziców.
reklama
E
Ewcia_822
Gość
A Tycjan najbardziej lubi jeździć na motorze z tatusiem. Trzyma rączkami palce tatusia i jedzie jakby gazu dodawał Ile przy tym śmiechu, tak samo jak z bekaniem