reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
to taka zabawka że jak dziecko uderzy to się przewraca ale wraca do pionu ,a nie leży. a ta dodatkowo gra i sie śmieje a miśka się nad nią aż trzęsie :)

FISHER PRICE MUZYCZNA KULA Z MAŁPKĄ + baterie (1583927851) - Aukcje internetowe Allegro

w biedronce ostatnio to było

zazdroszczę Ci ariska że Miśka ma tyle fajnych zabawek
chrzestna nie chce się dołożyć do ogródka a mąż też nie pozwala mi kupić , żadnej fajnej zabawki
kurw...
mały ma tylko grzechotki, nie dziwię się , że już nie chce na nie patrzeć....

a co do gryzaka dziąsełko mój tez na razie go nie chce

ariska to prawda z ta najlepsza zabawka u nas to samo...najlepiej jak ja leze razem z nim i Go zabawiam:-) slodziak:-)

chrzestna nie chce się dołożyć do ogródka a mąż też nie pozwala mi kupić , żadnej fajnej zabawki
kurw...

Im mniej zabawek tym lepiej. Moja ma matę, leżaczek, masę miśków i grzechotek. I co. Najlepiej się sprawdzają jej rączki w buzi, pielucha i mama. A moja koleżanka kiedyś była niezła. Przyszła z maleńką, która już chodziła. Ja chciałam być dobrą ciocią i wyciągnęłam masę zabawek. A ona gdzieś je miała. Koleżanka kazała dać kubek i łyżeczkę. I dziecka nie było (ciszy też). Więc nie przejmuj się że jest mało zabawek. Problem to jest jak się nie ma gdzie ich schować tak jak u mnie :-) A dziąsełka moja też nie chce. Odwraca smoczek swój i gryzie.

kurw...

claudia-a czemu oczekujesz żeby chrzestna się dołożyła? ja sobie nie wyobrażam pytać/prosić chrzestną żeby kupiła coś mojemu dziecku, w ogóle nikogo.
może ona uważa że kupienie prezentu na urodziny wystarczy; to samo się zdziwiłam jak pisałaś o tym smoczku że chrzestni nie kupili, a kate pisała przecież że ona się zastanawia żeby kupić córci na pamiątkę on nich jako rodziców.

reklama
A Tycjan najbardziej lubi jeździć na motorze z tatusiem. Trzyma rączkami palce tatusia i jedzie jakby gazu dodawał :) Ile przy tym śmiechu, tak samo jak z bekaniem :)

Do góry