reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Ja nawet nie mam maty dla Klary, bo wiem, że i tak ja bym musiała przy niej siedzieć. Wczoraj jak razem gotowałyśmy, to świetnie się sprawdził jako zabawka plastikowy durszlak, a ostatnio u mojej mamy spodobał się jej woreczek foliowy z kolorowymi nakrętkami po napojach :D Mała ma kilka grzechotek i jak jej pokazuje, to zawsze robi minę jakby je pierwszy raz zobaczyła, ale trzeba nimi ruszać, bo jak nową dam, ale położę ją samą, to sie jej nie podoba.

reklama
Ja tak samo nie mam żadnej maty dla Kamila ani innych grających zabawek ale on jest tak ciekawy świata że zabawi się wszystkim. Jak zmieniam mu pieluchę to nie umie spokojnie uleżeć bo tyle ciekawych rzeczy leży obok niego np opakowanie pieluch. Według mnie dzieci które wychowują się bez masy zabawek są bardziej twórcze ale to oczywiście tylko moje zdanie. Póki co myślę że na tym etapie mojemu dziecku wystarczy to co ma czyli parę gryzaków i misiów.

czy rozglądacie się już za fotelikami samochodowymi tymi większymi? Może dziewczyny ze starszymi dziećmi mają jakieś do polecenia. My dużo jeździmy i chcemy taki porządny kupić. Przede wszystkim z funkcją pochylania do spania. W wolnej chwili zacznę szukać.

hej kobietki chce malemu kupic komplecik na chrzest i mam pytanko czy ubranko do chrztu musi byc biale???mam na oku niebieski garniturek z biala koszula i niewiem czy sie skusic....

Uploaded with ImageShack.us

te dwa pierwsze podobaja mi sie najbradziej a te pozostale to tak jakby nic innego nieudalo sie wylicytowac a wam ktory sie najbardziej podoba???

z tego co wiem nie musi być białe ubranko. Bo przecież na chrzcie jest biała szata i to symbolizuje czystość duszy a ubranko moze być jakie chcesz. Widziałam że chłopcy byli w beżowych a dziewczynki w różowych ubrankach

Mi się osobiście z tą kamizelką bardziej podoba komplet

reklama
KRZESEŁKO 2w1 TINY WORLD +GRATISY !!PROMOCJA!! (1627982310) - Aukcje internetowe Allegro

My mamy takie niebieskie, tylko innej firmy. W sumie to nawet nie wiem czym się różnią te z innych firm bo wyglądają identycznie. :)

Jesteśmy z niego zadowoleni, jak na razie mały od dwóch tygodni w nim je swoje posiłki :) Kuzynka ma bardzo podobne jej synek ma 10 miesięcy i też jest bardzo zadowolona.

No właśnie nad tym się zastanawiam ale nie wiem czy nie jest za ciężkie i czy dużo miejsca nie zajmuje.

Do góry