reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
claudia dzięki:) ciepłe dni się zbliżają a Antoś ma tylko 5 sztuk bodów z krótkim w tym 2 szt takie na styk a wiadomo, że dzieci rosną a poza tym mój lubi mieć luz w kroczku dlatego już kupuję 80 a narazie kuzynka nie przynosi nic z Sofii na takie rozmiary większe

claudia dzięki:) ciepłe dni się zbliżają a Antoś ma tylko 5 sztuk bodów z krótkim w tym 2 szt takie na styk a wiadomo, że dzieci rosną a poza tym mój lubi mieć luz w kroczku dlatego już kupuję 80 a narazie kuzynka nie przynosi nic z Sofii na takie rozmiary większe

my też mamy mało z krótkim a potrzebujemy na 68 i 74

ale koleżanka się pytała co małemu kupić to jej mówię że body właśnie z krótkim

a ja się wkurzam na śpiochy, bo ostatnio mała dostała śliczne 3 pary na 68 ale... no właśnie ale... w kroku są na styk, rękawy zaduże ale to nie problem za to nogawki... baaardzo zaduże, nie wiem jak oni to szyją!

Moze mi podpowiecie szukam pamietnika dla Madzi,zeby mozna wpisac kiedy sie urodziła, pierwsze dzwieki jakie z siebie wydała,jak rosnie, iedy pierwszy zabek, kiedy pepuszek odpadł,itd itd.... Moze byscie cos polecili??

jak Ci przyjdzie gryzak dziąsełko to napisz opinie, ja też czekam

tylko koloru niebieskiego nie mają wciąż

reklama
Do góry