reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
No własnie chyba sie wybiore do apteki po te rzeczy....bo mam stresa ze jeszcze tego nie mam. W ogole torba jeszcze nie spakowana......do szpitala jeszcze nie podjechalam zeby zapytac co musze miec dla siebie a co dla maluszka....ogolnie chyba sie zaczynam stresowac ze nie jestem zbyt dobrze do porodu przygotowana:-(

Generalnie sie zastanawiam jak ja dam sobie rade z wychowaniem dziecka jak ja nawet nie wiem kiedy jakie szczepionki robi sie dziecku:-(

a propo szczepionek... zastanawiałyście się już może nad nimi? wiadomo obowiązkowe trzeba ale chodzi mi o pneumokoki i rotawirusy a może jeszcze jakieś inne? co myślicie na ten temat

aniwar- przestan!!!!! szczepionki bedziesz miala w karcie - ksiazeczce dziecka- wszsytko sie dowiesz co i jak!!!! nie panikuj na zapas!!! ja gdybym miala inny charakter to bym czekal do ostatniej minuty- jak mój mąż, który uważa, że jest duzo czasu!
glowa do góry, nie filmuj sie na zapas!!!!!! niektóre z nas zostaną pierwszy raz mamami- to sa naturalne obawy! ale damy radę!!!! ja sie na przyklad w ogole nie stresuje bo Wy mi duzo pomagacie za co Wam dziekuje i wiem,że połowy wiedzy nie zdąbede nawet w poradnikach!

samantaa- temat juz byl poruszany na głównym chyba! jakos tydzien temu!

Tonia właśnie dostała od męża tą koszule do karmienia, do której dawałaś link. Kolorek sliczny amarant i naprawde dobra gatunkowo jest. Polecam

aniwar - dasz rade bez problemu! :-)
szczepionki to akurat Ci powiedzą wszystko w przychodni - a jak zapomnisz to nawet do Ciebie przyjdzie list z wezwaniem :-)
nic sie nie martw! po porodzie trzeba dziecko zgłosić do jakiejś przychodni i potem oni pilnują :-)

a no właśnie....bo trzeba sobie wybrać pediatre i polozna ktora do nas przyjdzie prawda?? to sie wybiera w tej przychodni do ktorej sie samemu nalezy?? i to juz teraz mozna??

reklama
kochana- gdzie chcesz- nie musi byc w tej co nalezysz. polozna i pielegn srod. juz teraz sobie wybierz- ja w piatek zalatwilam już to, a pediatra po porodzie i po nadaniu numeru pesel nawet. tzn u nas tak jest..

Do góry