reklama
WÓZEK kołyska ŁÓŻECZKO na ROLKACH !HIT! (1299657786) - Aukcje internetowe Allegro
taką kołyske mamy dla małej, kolor różowy z dodatkiem bieli. Jest super duża, aż się nie spodziewałam że aż tak. Jak już będzie w domku złożona to dodam zdjęcia
mam identyczną:-) tylko inne poszycie i u mnie falbanka nie jest taka długa.....a powiedz mi jaki tam masz materacyk?? bo w tej mojej nie bylo materacyka tylko taki gruby jakby podkład frotte ale mi sie wydaje ze to ma służyc za materacyk, bo dzidzie i tak pewnie sie tam bedzie w rozku kladło...jak Ty uważasz??
Tylko ta moja kołyska jest o chyba mniejsza...jak tak na nią patrze to mi sie wydaje ze 3 m-ce i bartusiowi bedzie tam ciasno...bo ona jest na sam poczatek...
Farbka
5 lat starań o CUD...
WÓZEK kołyska ŁÓŻECZKO na ROLKACH !HIT! (1299657786) - Aukcje internetowe Allegro
taką kołyske mamy dla małej, kolor różowy z dodatkiem bieli. Jest super duża, aż się nie spodziewałam że aż tak. Jak już będzie w domku złożona to dodam zdjęcia
Też się nad nią zastanawiałam... Ciekawa jestem jak wygląda "na żywo"...
C
claudia4you
Gość
Dziewczyny a widziałyście to?
TABLICE IMIENNE REJESTRACYJNE Wózek Każde imię! (1315214838) - Aukcje internetowe Allegro
ostatnio taki wózek z tablicą jechał u nas na osiedlu,
było napisane ZOSIA ....niezłe
TABLICE IMIENNE REJESTRACYJNE Wózek Każde imię! (1315214838) - Aukcje internetowe Allegro
Rozłożyłam tylko pakunek z pościelą by sprawdzić czy wszystko ok no i ja mam materacyk ok 4cm grubości. Jak złoży mi ktoś ją to wstawię foto, może w sobotę mój tato się podejmie. No a co do rozmiarów to jest naprawdę ogromna prawie jak łóżeczko, myślę że dzidzia spokojnie może w niej spać 8-9 m-cy oczywiście o ile nie będzie chciała się podnosić do wyjścia.
Je to ja też pamiętam. Choć nie miałam trójki dzieci tylko jedną małą siostrę z mamą na pół - to na placu stała frania i się prało te pieluchy i prało i prało.. a potem płukało i płukało...Jak miałam małe dzieci - a było ich troje, jeśli ktoś nie pamięta ;-) - i nie było jeszcze pampersów ani innych udogodnień, dobrze, że chociaż były już pralki :-) - musiałam włączać pralkę 2 razy dziennie - na noc i potem zaraz rano :-)
Samych pieluch tetrowych miałam 120
Nie narzekajcie, dziewczyny ;-)
A mleko w kartonikach owszem było - ale do gotowania. 17 lat - a taka przepaść
u
U nas jeździ Franek po osiedlu.Dziewczyny a widziałyście to?
Co do kocyków to mam ich sporo bo i po dzieciakach mam i jeden mały kupiłam i kiedyś w Lidlu takie duże polary były za 9 złotych. Wziełam zielony i biały - można pociąć i obszyć na dowolne rozmiary.
reklama