reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
WÓZEK kołyska ŁÓŻECZKO na ROLKACH !HIT! (1299657786) - Aukcje internetowe Allegro

taką kołyske mamy dla małej, kolor różowy z dodatkiem bieli. Jest super duża, aż się nie spodziewałam że aż tak. Jak już będzie w domku złożona to dodam zdjęcia

mam identyczną:-) tylko inne poszycie i u mnie falbanka nie jest taka długa.....a powiedz mi jaki tam masz materacyk?? bo w tej mojej nie bylo materacyka tylko taki gruby jakby podkład frotte ale mi sie wydaje ze to ma służyc za materacyk, bo dzidzie i tak pewnie sie tam bedzie w rozku kladło...jak Ty uważasz??

Tylko ta moja kołyska jest o chyba mniejsza...jak tak na nią patrze to mi sie wydaje ze 3 m-ce i bartusiowi bedzie tam ciasno...bo ona jest na sam poczatek...

Rozłożyłam tylko pakunek z pościelą by sprawdzić czy wszystko ok no i ja mam materacyk ok 4cm grubości. Jak złoży mi ktoś ją to wstawię foto, może w sobotę mój tato się podejmie. No a co do rozmiarów to jest naprawdę ogromna prawie jak łóżeczko, myślę że dzidzia spokojnie może w niej spać 8-9 m-cy oczywiście o ile nie będzie chciała się podnosić do wyjścia.

Jak miałam małe dzieci - a było ich troje, jeśli ktoś nie pamięta ;-) - i nie było jeszcze pampersów ani innych udogodnień, dobrze, że chociaż były już pralki :-) - musiałam włączać pralkę 2 razy dziennie - na noc i potem zaraz rano :-)
Samych pieluch tetrowych miałam 120 :-D
Nie narzekajcie, dziewczyny ;-) :-D
Je to ja też pamiętam. Choć nie miałam trójki dzieci tylko jedną małą siostrę z mamą na pół - to na placu stała frania i się prało te pieluchy i prało i prało.. a potem płukało i płukało...
A mleko w kartonikach owszem było - ale do gotowania. 17 lat - a taka przepaść
u
Dziewczyny a widziałyście to?
TABLICE IMIENNE REJESTRACYJNE Wózek Każde imię! (1315214838) - Aukcje internetowe Allegro
ostatnio taki wózek z tablicą jechał u nas na osiedlu,
było napisane ZOSIA ....niezłe
U nas jeździ Franek po osiedlu.

Co do kocyków to mam ich sporo bo i po dzieciakach mam i jeden mały kupiłam i kiedyś w Lidlu takie duże polary były za 9 złotych. Wziełam zielony i biały - można pociąć i obszyć na dowolne rozmiary.

No ja szaleję, przyznaje się bez bicia ale w końcu doczekam się wyczekiwanej córy i nie potrafię nic jej a raczej sobie odmówić. Jestem oczarowana tym wszystkim po prostu.

reklama
Do góry