reklama
szarcia
06.2009/01.2011
A ja małego rzeczy prałam w proszku do prania dla dziecki tylko kilka miesiecy. Potem prałam w zwykłym tylko 2 razy płukałam i tez było dobrze. Teraz piore wszystkie razem i to już jak mały skończył 1 rok. Nic mu nie jest, więc ok.
C
claudia4you
Gość
Ja planuje prać w 40 stopniach i prasować po lewej stronie (tak robie z naszymi doroslymi ciuszkami). Dobrze ze napisałyście o tym płukaniu bo tego nie wiedziałam. Pluczecie w samej wodzie tak??
tak tak
bez płynu, bo myślę że płyn właśnie może uczulać
a zdarza się że jest niedopłukany
a ja uprałam wszystkie rzeczy dla Szymonka w Loveli w 40 stopniach i nie płukałam dodatkowo (dawałam połowę miarki proszku). Już większość tych ciuszków jest wyprasowana - jutro dokończę resztę.
Jeżeli mały dostanie jakiejś wysypki to wtedy będę dodatkowo płukała.
C
claudia4you
Gość
a ja uprałam wszystkie rzeczy dla Szymonka w Loveli w 40 stopniach i nie płukałam dodatkowo (dawałam połowę miarki proszku). Już większość tych ciuszków jest wyprasowana - jutro dokończę resztę.
Pewnie zawsze możesz wstawić na samo płukanie jeszcze raz
C
claudia4you
Gość
Napisałam tylko to co przeczytałam. Nie mówię, że tak jest najlepiej i tak MUSI być. tym bardziej, że to mój macierzyński debiut:-)
mi chodzi o to, że ja już dawno prałam ciuszki - robiła to po swojemu bez porad innych dziewczyn
a robiła m dokładnie tak jak Ty opisałaś - heheh czyli jest ok ;-)
Dziewczyny pochwale sie wam, ze w końcu zrobiłam pierwsze większe zakupy dla Bartusia;-) i w ogóle pierwsze w zyciu bo ja nigdy na allegro nic nie kupowałam;-)
ARUŚ- W.JAKOŚC! ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ 4 KOLORY (1303703185) - Aukcje internetowe Allegro kolor miodowy
14 - cz POSCIEL 120x90 PORANEK SUPER GRATISY !!! (1314285908) - Aukcje internetowe Allegro wzór 558 (beżowe zyrafki)tylko ochraniacz na cale szczebelki a nie na pól.
ARUŚ - MATERAC DANPOL GRYKA PIANKA KOKOS (1319381983) - Aukcje internetowe Allegro
POSCIEL DZIECIĘCA 2 ele. 120x90 PORANEK (1303702040) - Aukcje internetowe Allegro wzór 26(tez zyrafki, lubie jak wszytsko pasuje do siebie, a ta posciel bedzie na zmiane i tez chcialabym zeby byla taka sama jak caly zestaw.
Oprócz tego dodatkowe przescieradelko tez w żyrafki takie jak pościel i przewijak na lóżeczko ale to juz taki jak wiekszosc zamawia.
Jak wam sie poodba??
ARUŚ- W.JAKOŚC! ŁÓŻECZKO Z SZUFLADĄ 4 KOLORY (1303703185) - Aukcje internetowe Allegro kolor miodowy
14 - cz POSCIEL 120x90 PORANEK SUPER GRATISY !!! (1314285908) - Aukcje internetowe Allegro wzór 558 (beżowe zyrafki)tylko ochraniacz na cale szczebelki a nie na pól.
ARUŚ - MATERAC DANPOL GRYKA PIANKA KOKOS (1319381983) - Aukcje internetowe Allegro
POSCIEL DZIECIĘCA 2 ele. 120x90 PORANEK (1303702040) - Aukcje internetowe Allegro wzór 26(tez zyrafki, lubie jak wszytsko pasuje do siebie, a ta posciel bedzie na zmiane i tez chcialabym zeby byla taka sama jak caly zestaw.
Oprócz tego dodatkowe przescieradelko tez w żyrafki takie jak pościel i przewijak na lóżeczko ale to juz taki jak wiekszosc zamawia.
Jak wam sie poodba??
reklama
C
claudia4you
Gość
aniwar...zaszalałaś, świetne rzeczy ;-)
i masz podobne łóżeczko do mojego -ja mam bez szuflady
i masz podobne łóżeczko do mojego -ja mam bez szuflady