reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
Ribi superzaste te firanki wynalazłaś!! dzięki wielkie za natchnienie. zaraz chyba je kupię mojej córci do pokoju te z boczkami bo są śliczne, a jak pojawi się synek będą mieli oboje ładny pokoik. ja kupiłam mojemu maleństwu super spodenki na allegro za połowę centy tego co w h&m i jestem szczęśliwa bardzo. czekam tylko aż przyjdzie paczka

Spodnie H&M rozm 62 +czapka do kompletu! (1278042562) - Aukcje internetowe Allegro

mimblusia bardzo fajne spodenki, ja tez szukam właśnie takich na 62-68 spodenek lub ogrodniczek i śledzę a to allegro a to szafke. dzis kupiłam z secondhandu bluzę na taki rozmiar i by sie spodenki przydały.
kupiłam tez juz sobie praktycznie cała wyprawke dla siebie do szpitala bo dokupiłam wkładek poporodowych i podkładów i majtki bawełniane najwyklejsze takie XL hehe. Widziałam tez fajne koszul do karmienia i sie zastanawiam bo mam juz dwie taka odpinana do pepka przez srodek i tradycyjna z rozcięciami na piersi po bokach (cycki z niej wyłażą mi hehe) a ta co widziałam miała na guziki te rozciecia, fajna i tylko 30 zl, ale zobacze jak bedzie z kasa bo kurcze co pojde cos kupowac to 50 zl idzie jak nic:/ a mam juz praktycznie wszystko bo zostały mi kosmetyki i pampersy ale na to tez pojdzie:/

dalej szukam firaneczek dla sunusia do pokoju i fajne znalazłam na stronie bon prix klaudoos może takie? mi się bardzo podobają ale będę szukała jeszcze:)

Uploaded with ImageShack.us

a tutaj macie link:

Sklep internetowy bon prix - Zasłony - Woal Dori (1), pętelki
Ribi- te do mnie bardziej przemawiaja niz w te safarii;) bardzo mi sie podobaja i qrcze zastanawiam sie ostro nad kupnem nawet z tym bokami. tylko kurcze w malym pokoju u mnie boki odpadaja bo mam waski karnisz;/ a jak myslisz czy na zewnatrz nie bedzie wygladalo jakbym miala caly czas remont;> bo kiedys kupilam podobne i masakra- po tygodniu zdjelam bo jak chodzilam na spacer z psiura i widzialam "remont" u mnie to mnie cholera łapala;)

klaudoos mi też się bardziej podobają te firnaki bo są takie uniwersalne a skoro dziecko będzie u Ciebie w sypialni to chyba lepiej takie uniwersalne. Wydaje mi się, że będą wyglądały fajnie z zewnątrz...

mimblusia jakbyś zamówiła te firaneczki daj znać czy fajnie wyglądają. Ja takie zakupki będę robiła w grudniu:)

Czesc,
dawno do Was nie zagladalam ale jeszcze chwilka i wszystko nadrobie:-)
walsnie wrocilam ze sklepu z art. dla niemowlaczkow i kupilam fajowy smoczek firmy DIFRAX - zdaje sie ze to holenderski wyrob ale mniejsza o to;-). Smoczki z tej firmy wygladaja superscie - nie widzialam takich wczesniej .polecam!!! buzka maz po mnie przyjechal musze wych z domu:)

reklama
Do góry