C
claudia4you
Gość
Chyba to przysłowie jest na miejscu "dobry zwyczaj - nie pożyczaj" ale powinno działać w dwie strony.......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Współczuję Wam!! ja nie rozumiem takich ludzi.. ja bym się chyba ze wstydu spaliła...
Ja póki co to co mam pożyczone to zapisuję w zeszycie, żeby nie było problemu..
hej kobietki dlugo mnie niebylo chcialam sie pochwalic ze wczoraj doszlo moje luzeczko z allegro HIT ŁÓŻECZKO KOJEC KOŁYSKA GRATISY PRZEWIJAK (1277099274) - Aukcje internetowe Allegro i myslalam ze bedzie malutkie patrzac na wymiary ale jak je z mezem rozlozylam to okazalo sie dosc spore myslalam ze bedzie mlutkie a jest szerokie ze smialo polozylabym w nim 2 noworodki :-) ale to dobrze posluzy pozniej jako kojec do zabawy dla malego przyznam szczerze ze jak juz sobie wszystko zamontowalam to jest naprawde fajne potem zlozylam spowrotem do pokrowca i sobie czeka na styczen :-)