reklama
Załączniki
-caroline-
Fanka BB :)
Witajcie
Za dwa miesiące zostanę Sierpnióweczką 2014 ale jestem już i szczęśliwą Styczniówką 2013
W związku z tym, że mam wspaniałą córeczkę a teraz spodziewam się syncia – mam do sprzedania rzeczy po mojej kochanej księżniczce. Ciuszki i wszelkiego typu dodatki będę wystawiała codziennie po kilka. Mam też ciuszki ciążowe na każdą porę roku oraz dużo literatury dotyczącej wychowania i rozwoju dzieciaczków. Mnóstwo filmówek za małe pieniądze – zachęcam do odwiedzania konta allegro i licytacji.
Przedmioty użytkownika lukaszchylarecki - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Za dwa miesiące zostanę Sierpnióweczką 2014 ale jestem już i szczęśliwą Styczniówką 2013
W związku z tym, że mam wspaniałą córeczkę a teraz spodziewam się syncia – mam do sprzedania rzeczy po mojej kochanej księżniczce. Ciuszki i wszelkiego typu dodatki będę wystawiała codziennie po kilka. Mam też ciuszki ciążowe na każdą porę roku oraz dużo literatury dotyczącej wychowania i rozwoju dzieciaczków. Mnóstwo filmówek za małe pieniądze – zachęcam do odwiedzania konta allegro i licytacji.
Przedmioty użytkownika lukaszchylarecki - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Załączniki
Drodzy Rodzice, chcielibyśmy zaprezentować Wam nietypowe bodziaki. Często spotykamy się z opinią, że ubranka niemowlęce są bardzo monotonne: dziewczynka-róż, chłopiec-błękit, dlatego postanowiliśmy spróbować czegoś nowego :-)
Zobacz załącznik 630468Zobacz załącznik 630469Zobacz załącznik 630470Zobacz załącznik 630471
Jaka jest Wasza opinia? Czy jednak wolicie, aby ubranka były tradycyjne?
Bodziaki są extra! Macie je w sprzedaży? Jaki koszt?
Witam może któraś mama poszukuje fajnej kurtki+ czapeczki dla swojej córeczki?
Zapraszam: Kurtka LADYBIRD - parka, H&M 3-6m. (4565436609) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Zapraszam: Kurtka LADYBIRD - parka, H&M 3-6m. (4565436609) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ciuszki w rozmiarze 68
kombinezon dla dziewczynki
MamaSprzeda.pl - Kombinezon 5-10-15 różowy roz 68
lub uniwersalny
MamaSprzeda.pl - kombinezon
kurteczka dla dziewczynki
MamaSprzeda.pl - Kurteczka zimowa roz. 68+ 6-9M
bluzeczka
MamaSprzeda.pl - Bluzeczka z kotkiem roz. 62 - 68
sukieneczka
MamaSprzeda.pl - Sukieneczka sztruksowa z Kubusiem roz. 68-74
kombinezon dla dziewczynki
MamaSprzeda.pl - Kombinezon 5-10-15 różowy roz 68
lub uniwersalny
MamaSprzeda.pl - kombinezon
kurteczka dla dziewczynki
MamaSprzeda.pl - Kurteczka zimowa roz. 68+ 6-9M
bluzeczka
MamaSprzeda.pl - Bluzeczka z kotkiem roz. 62 - 68
sukieneczka
MamaSprzeda.pl - Sukieneczka sztruksowa z Kubusiem roz. 68-74
-caroline-
Fanka BB :)
Witajcie
Jestem Sierpnióweczką 2014 ale jestem też i szczęśliwą Styczniówką 2013
W związku z tym, że mam wspaniałą córeczkę a teraz mam syncia – mam do sprzedania rzeczy po mojej kochanej księżniczce. Ciuszki i wszelkiego typu dodatki będę wystawiała codziennie po kilka. Mam też ciuszki ciążowe na każdą porę roku oraz dużo literatury dotyczącej wychowania i rozwoju dzieciaczków. Mnóstwo filmówek za małe pieniądze – zachęcam do odwiedzania konta allegro i licytacji. Już wkrótce pojawią się pierwsze chłopięce ciuszki – jako że mój syncio dość szybko przybiera na wadze J Dla osób które zakupią większą ilość ubranek – gratis J zapraszam J
Zobacz załącznik 643611Zobacz załącznik 643612Zobacz załącznik 643613Zobacz załącznik 643614Zobacz załącznik 643615
Jestem Sierpnióweczką 2014 ale jestem też i szczęśliwą Styczniówką 2013
W związku z tym, że mam wspaniałą córeczkę a teraz mam syncia – mam do sprzedania rzeczy po mojej kochanej księżniczce. Ciuszki i wszelkiego typu dodatki będę wystawiała codziennie po kilka. Mam też ciuszki ciążowe na każdą porę roku oraz dużo literatury dotyczącej wychowania i rozwoju dzieciaczków. Mnóstwo filmówek za małe pieniądze – zachęcam do odwiedzania konta allegro i licytacji. Już wkrótce pojawią się pierwsze chłopięce ciuszki – jako że mój syncio dość szybko przybiera na wadze J Dla osób które zakupią większą ilość ubranek – gratis J zapraszam J
Zobacz załącznik 643611Zobacz załącznik 643612Zobacz załącznik 643613Zobacz załącznik 643614Zobacz załącznik 643615
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
nowe chusty w rewelacyjnych cenach polecam
tkana
MamaSprzeda.pl - Chusta tkana LennyLamb Pistacjowe Lato 4,6m
elastyczna
MamaSprzeda.pl - Chusta elastyczna Pentelka
tkana
MamaSprzeda.pl - Chusta tkana LennyLamb Pistacjowe Lato 4,6m
elastyczna
MamaSprzeda.pl - Chusta elastyczna Pentelka
BasiaBM
Zaangażowana w BB
Cześć, też jestem majówką Można się dosiąść?
W temacie zakupów mam bzika, odkąd urodziłam córkę. Żeby nie pójść z torbami, opanowałam sztukę kupowania na przecenach, wyprzedażach itp. Aktualne info o wyprzedażach wrzucam na bloga, jakby ktoś był zainteresowany: Baby Manager | O tym, co warto kupić dla dziecka. Tak na szybko to teraz jest wyprzedaż w H&M, kody rabatowe do Reserved i Deichmann, promocja w 5 10 15 i na buty Ecco - moje koleżanki kupują je dla starszaków, podobno są genialne - ja się dopiero przekonam
W temacie zakupów mam bzika, odkąd urodziłam córkę. Żeby nie pójść z torbami, opanowałam sztukę kupowania na przecenach, wyprzedażach itp. Aktualne info o wyprzedażach wrzucam na bloga, jakby ktoś był zainteresowany: Baby Manager | O tym, co warto kupić dla dziecka. Tak na szybko to teraz jest wyprzedaż w H&M, kody rabatowe do Reserved i Deichmann, promocja w 5 10 15 i na buty Ecco - moje koleżanki kupują je dla starszaków, podobno są genialne - ja się dopiero przekonam
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Sezon przedświąteczny w pełni
Ozdoby recznie robione - oryginalne cudeńka ...
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Ozdoby świąteczne
Zabawki Dumel i Fisher Price taniej niż na allegro !!!
MamaSprzeda.pl
i Wielka świąteczna akcja z DUŻYM SERDUSZKIEM z której dochód zostanie przeznaczony na dofinansowanie ośrodka dla dzieci niepełnosprawnych
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Moje Pierwsze Święta
Ozdoby recznie robione - oryginalne cudeńka ...
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Ozdoby świąteczne
Zabawki Dumel i Fisher Price taniej niż na allegro !!!
MamaSprzeda.pl
i Wielka świąteczna akcja z DUŻYM SERDUSZKIEM z której dochód zostanie przeznaczony na dofinansowanie ośrodka dla dzieci niepełnosprawnych
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Moje Pierwsze Święta