reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla nas i naszych Maluszków

no, udane zakupy :) chyba też muszę się wybrać bo tylko podpatruję i zazdroszczę :)
wichurka, czyli jak mam problem z bolącymi plecami to polecasz? bo właśnie też się zastanawiam :) kupowałaś na allegro? możesz dać link?

Tak wlasnie polecam na bolące plecy.
Kupowałam w sklepie nie na Allegro, ale to firma mother hood, znajdziesz bez trudu na Allegro.

reklama
Ja dzisiaj dokonałam PIERWSZEGO zakupu ;)) Dwie pary spodenek, z tesco, jedne niebieskie w lwy, drugie w błękitno białe paseczki :) Jeszcze nie wiem czy to będzie chłopak, ale postanowiłam zakląć los i trochę go zachęcić w tym kierunku ;D

Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL

Te dwa komplety są cuuudowne ;D

Ostatnia edycja:
ayran dzisiaj właśnie byłam w h&m i oglądałam ciuszki niemowlęce:-)
Teraz to już nawet nie oglądam nic w dziale damskim tylko tam pędzę :D
Ale uznałam że muszę wyjść, bo całe pieniądze jakie mam na koncie wydam xD
Ale jak już będę wiedzieć jakiej pchełci moja dzidza.... to nie podaruję! :-D

To te spodenki :)) w ogole ciuszki dla bobasow w tesco sa cudowne :))

Załączniki

• 1384690525972.jpg
    1384690525972.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 37
Pysia super zakupy:) Ten zestaw co masz za 17 zł wczoraj kupiłam tylko inne kolory po 8 zł u nas były. Jak bym wiedziała że dziewczynka to bym kupiła ze 3 rodzaje:)
Śliczne rzeczy wklejacie:)

reklama
Do góry