reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
.....jak teraz myśle ze muszę to wszystko wypracować to aż mnie głowa boli XD to dużo, mało czy może mieszczę sie w normie? :D
nie jest jeszcze tak zle :)

POLECAM APTEKĘ GEMINI :tak: kupiłam tam kilka rzeczy dla mnie do szpitala oraz kosmetyki i ......
wlasnie dzis sie rozgladalam tam i bede kupowac kilka rzeczy :)

karolq a ten z nivea moga maluszki taki ejak nasze beda?

POLECAM APTEKĘ GEMINI :tak: kupiłam tam kilka rzeczy dla mnie do szpitala oraz kosmetyki i brakujące mi akcesoria dla maluszka :) Ceny mają konkurencyjne :tak:
Ps. długo szukałam kremu z filtrem (jako ze rodzimy latem) no i wreszcie znalazłam taki, który mozna stosować od pierwszego dnia życia (jest to widoczny na zdjeciu Pharmaceris) :)
Ja też na tą aptekę trafiłam i powiem wam, że super ! różnice w cenie są nawet do 15 zł za kosmetyk:szok: Siedziałam ze 3 dni i szukałam apteki internetowej gdzie za jednym zamachem kupię wszystko co mi potrzeba (a było tego na prawdę sporo) i tak w końcu trafiłam na gemini.

To przy zamówieniach powyżej 299zł, ale mi przy przesyłce za 12,49 i tak się bardzo opłacało. Można też odebrać za darmo zamówienie w aptece stacjonarnej, ale u mnie we Wro nie ma.

Emotion sprawdzilam i sa 2 rodzaje jeden jest od 3 mies a drugi od 1 dnia

A to bede musiala sprawdzic - ja wtamtym roku kupilam i nawet nie wyotwierslam ich bo taki byl upal ze sie nie dalo wyjsc z domu :)

Zastanawiam sie jak to jest z ta bdata waznosci, bo na opakowaniach pisze ze 12m od otwarcia - tylko ze takie kremy nie sa jakos szczelnie zamkniete i kazdy chocby w sklepie moze otworzyc i odstawc na polke :]

reklama
POLECAM APTEKĘ GEMINI :tak: kupiłam tam kilka rzeczy dla mnie do szpitala oraz kosmetyki i brakujące mi akcesoria dla maluszka :) Ceny mają konkurencyjne :tak:
Ps. długo szukałam kremu z filtrem (jako ze rodzimy latem) no i wreszcie znalazłam taki, który mozna stosować od pierwszego dnia życia (jest to widoczny na zdjeciu Pharmaceris) :)

Też robiłam zakupy w tej aptece, przyszły w poniedziałek i jestem zadowolona, bo nie dość, że wszystko w super cenach, to tak fajnie zapakowane :) A krem z filtrem kupiłam Linomag taki żółty, bo on też jest od pierwszych dni życia i cenę ma dość fajną.

Mi wczoraj mama stanik do karmienia kupila i juz mam wszystko z glowy :-)

Mnie jeszcze czeka ten zakup, ale oczywiście mam problem z rozmiarem, więc w maju dopiero zamierzam kupić, jak będzie bliżej porodu :)

Do góry