karolq8
Fanka BB :)
Plyn lovela do plukania tez od 1 dni mozna
Maja krem ochronny jest tez z ziajki i nivea chyba. A ta apteka to internetowa?
Maja krem ochronny jest tez z ziajki i nivea chyba. A ta apteka to internetowa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie jest jeszcze tak zle.....jak teraz myśle ze muszę to wszystko wypracować to aż mnie głowa boli XD to dużo, mało czy może mieszczę sie w normie?
wlasnie dzis sie rozgladalam tam i bede kupowac kilka rzeczyPOLECAM APTEKĘ GEMINI kupiłam tam kilka rzeczy dla mnie do szpitala oraz kosmetyki i ......
Ja też na tą aptekę trafiłam i powiem wam, że super ! różnice w cenie są nawet do 15 zł za kosmetyk Siedziałam ze 3 dni i szukałam apteki internetowej gdzie za jednym zamachem kupię wszystko co mi potrzeba (a było tego na prawdę sporo) i tak w końcu trafiłam na gemini.POLECAM APTEKĘ GEMINI kupiłam tam kilka rzeczy dla mnie do szpitala oraz kosmetyki i brakujące mi akcesoria dla maluszka Ceny mają konkurencyjne
Ps. długo szukałam kremu z filtrem (jako ze rodzimy latem) no i wreszcie znalazłam taki, który mozna stosować od pierwszego dnia życia (jest to widoczny na zdjeciu Pharmaceris)
Emotion sprawdzilam i sa 2 rodzaje jeden jest od 3 mies a drugi od 1 dnia
POLECAM APTEKĘ GEMINI kupiłam tam kilka rzeczy dla mnie do szpitala oraz kosmetyki i brakujące mi akcesoria dla maluszka Ceny mają konkurencyjne
Ps. długo szukałam kremu z filtrem (jako ze rodzimy latem) no i wreszcie znalazłam taki, który mozna stosować od pierwszego dnia życia (jest to widoczny na zdjeciu Pharmaceris)
Mi wczoraj mama stanik do karmienia kupila i juz mam wszystko z glowy :-)