reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
No u mnie po tyle w sklepie wiec nie bede zamawiac. Za to dzidziusia i coccolino nie ma nigdzie :/ ubranka mi przyszly sliczne te komplety a jakie malutkie ale jakoas super . Uwielbiam takiee:) przyjaciolka wczoraj torbe mi przywiozla wiec cos jest juz po Nikoli tez mam wiec nie bedzie zle. A co do tych podkladow to ja kupilam takie majtki siatke zeby ten podklad sie 3mal.

Jak nie zamawiałaś, jak na zdjęciu widzę podkłady BELLA? :-p Ja właśnie te zamawiałam, 2 opakowania i wydały mi się wielkie :-)
...
ale nie o te podkłady mi chodziło tylko o te na łóżko szpitalne.
Nie zamowilam bo nie wiedziałam ktore i jaki rozmiar.

A to najnowszy zakup. Jak patrzę na tą stertę ubran do poprania i poprasowania to az mnie ciarki przechodzą ...:eek:
image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 87
Ostatnia edycja:
ja tez planuję kupić 2 opakowania i te majtki z siateczki też, żeby się trzymały, na szczęście te rzeczy w porównaniu do innych wydatków nie kosztują dużo, więc zawsze można coś dokupić:)

reklama
Ja kupilam podklady z lidla i planuje kupic 2 paczki bella mama do szpitala, potem belle nova po domu i wsio. Przy moim wielkim dupsku nie wiem jak ale przy pierwszej nocy okresu potrafilam zapaprac majtki spiac w always night. Wiec musze miec cos wielkiego :D

Do góry