reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
No u mnie po tyle w sklepie wiec nie bede zamawiac. Za to dzidziusia i coccolino nie ma nigdzie :/ ubranka mi przyszly sliczne te komplety a jakie malutkie ale jakoas super . Uwielbiam takiee:) przyjaciolka wczoraj torbe mi przywiozla wiec cos jest juz po Nikoli tez mam wiec nie bedzie zle. A co do tych podkladow to ja kupilam takie majtki siatke zeby ten podklad sie 3mal.

Jak nie zamawiałaś, jak na zdjęciu widzę podkłady BELLA? :-p Ja właśnie te zamawiałam, 2 opakowania i wydały mi się wielkie :-)
...
ale nie o te podkłady mi chodziło tylko o te na łóżko szpitalne.
Nie zamowilam bo nie wiedziałam ktore i jaki rozmiar.

A to najnowszy zakup. Jak patrzę na tą stertę ubran do poprania i poprasowania to az mnie ciarki przechodzą ...:eek:
image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 79
Ostatnia edycja:
ja tez planuję kupić 2 opakowania i te majtki z siateczki też, żeby się trzymały, na szczęście te rzeczy w porównaniu do innych wydatków nie kosztują dużo, więc zawsze można coś dokupić:)

reklama
Ja kupilam podklady z lidla i planuje kupic 2 paczki bella mama do szpitala, potem belle nova po domu i wsio. Przy moim wielkim dupsku nie wiem jak ale przy pierwszej nocy okresu potrafilam zapaprac majtki spiac w always night. Wiec musze miec cos wielkiego :D

Do góry