reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

skodzia I tu się z Toba zgodze, bo mi tez sie podoba skandynawskie wychowanie. Mieszkam tu ponad 5 lat, urodzilam tu Lenke i powiem Ci ze nie wyobrazam sobie teraz wychowywac dzieci tak, jak to duzo ludzi robi w PL. Tak jak piszesz w skandynawi nie ma złej pogody, jest tylko złe ubranie. Tu dzieci maja tak przystosowane ubranie, ze nie ma takiej pogody aby na dwor nie wyszly. Na deszcz komplety przeciwdeszczowe kurtka i spodnie, na wietrzna pogode termo komplety i zima kombinezony jednoczesciowe i czapka cos ala kominiarka widac tylko oczy, nosek i buzie dziecka, reszta razem z szyja jest zakryta. Na poczatku jak zobaczylam te ciuchy, to powiedzialam Boze moje dziecko nigdy nie bedzie chodzilo tak ubrane, a teraz nie wyobrazam sobie czegos innego niz takie ciuchy. Lena mi nie choruje, codziennie jest na dworze, nie zaleznie od pogody, a skandynawska pogoda nie rozpieszcza.;-)

reklama
Nowa dostawa....
o dziwo moj mąż zachaczyl dziś h&m i pokupował te białe body z kolorowym obrazkiem a resztę rzeczy moja mama.
Mysle ze ubrań dla małego mam juz dość. Któraś z dziewczyn mi pisała ze mam same body z długim rękawem. Tak to prawda! cieżko jest kupic cos z krótkim. Ale pomyslalam sobie ze jak bedzie upalne lato to mi ciotka krawcowa poobcina rękawki :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 81
Maja - fajne ciuszki. Ja widziałam w Pepco fajne body z krótkim rękawem za 4,99 zł za sztukę, ale jak jest z jakością to nie wiem. Mam zamiar kupić sobie kilka i przetestować :)

kolorlove.. mam kilka rzeczy z Pepco ale prawie wszystkie koleżanki ktore testowały to odradzają. Mówiły ze są fajne ale do pierwszego prania. No nic, zobaczymy :blink:

A na foto wszystkie ubranka ktore mi sie udało zgromadzić do tej pory :) I myśle ze chyba juz wystarczy. :dry::confused::-)
Teraz te droższe rzeczy typu poscielki, mebelki itd :szok: O zgrozo!

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 79
Moja chrześnica też ubierana częściowo w pepco i jej mama sobie chwali rzeczy, dlatego mam zamiar wypróbować, bo są naprawdę w dobrych cenach, a po co wydawać kupę kasy, skoro taki dzieciaczek i tak szybko wyrasta :)

Moja chrześnica też ubierana częściowo w pepco i jej mama sobie chwali rzeczy, dlatego mam zamiar wypróbować, bo są naprawdę w dobrych cenach, a po co wydawać kupę kasy, skoro taki dzieciaczek i tak szybko wyrasta :)

wiesz wiele czynników wpływa na to ze rzeczy sie łachają. Moze moje kol prały w zawysokiej temperaturze albo wrzucaly z pieluchami, ręcznikami itd. Ja chyba będę segregować rzeczy. Mam dużo białych wiec bede prac w proszku do białego :)

Bo Pepco to nie H&M;-)
Ja mam daleko i sporadycznie tam kupuje ceny mają bardzo atrakcyjne.Moja ma ciuszki z tego sklepu dużo w prezentach dostałai nie mogę narzekać po praniu nic sie nie dzieje nie tracą koloru, nie naciągają sie,Moja kol tam kupuje swojej małej i zawsze super kolorowo ubrana

Bo Pepco to nie H&M;-)
Ja mam daleko i sporadycznie tam kupuje ceny mają bardzo atrakcyjne.Moja ma ciuszki z tego sklepu dużo w prezentach dostałai nie mogę narzekać po praniu nic sie nie dzieje nie tracą koloru, nie naciągają sie,Moja kol tam kupuje swojej małej i zawsze super kolorowo ubrana

wbrew pozorom jak jest wyprz w h&m to naprawde mozna za bezcen pokupowac ubranka. Ja niestety należę do tych pechowych osób ktore jak idą na wyprz to albo nie ma rozmiaru albo uszkodzone :confused2::dry:
A pepco przetestuje :) ja bardzo dbam o ubrania...nawet moje sprzed 5-ciu lat wyglądają jak kupione wczoraj ;) Wiec wsród koleżanek przełamie stereotyp ze w pepco szajs sprzedają :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Maja ja mam duzo ciuchów z siecioówek dla małej h&m głownie i moge stwierdzić ze tam też szajs sprzedają jak wszędzie.Wszędzie sie zdarzy nawej w Chanel:-D

Do góry