reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

ja mam tego rogala malego niewiem jaki jest ten na zdjeciu. Ale maly mi sluzyl do karmienia idealnie a jak mala wyrosla to u nas jest to zwykla poduszka super;) zawsze z mezem sie kluce kto na niej ma spac;P bardzo wygodna;)

reklama
ja mam bardzo podobną jeszcze od pierwszej ciąży i była idealna szczególnie na końcówce ciąży i potem do układania dzieci, moja nie była tak mocno pozakręcana, bardziej prosta ale uwielbiałam ją, teraz jeszcze czeka na swój czas.

Ja uzywalam podobnej - znaczy moja byla prosta bez zadnych zawijasow i byla super rozwiazanem. Niedawno -2, 3 dni zanim sie dowiedzialam ze w ciazy jestem ja schowalam :-) musze teraz znowu ja wygrzebac :-)

Pozniej sprawdzila sie jak corka siedziala, miala swoj kacik zrobiony i na laczeniu sciana-podloga mialam ta poduszke zamiast ukladania kocow.

P.S.
dzis w nocy myslalam wlasnie o poruszeniu tematu tej poduchy na forum :-)

Emotion biedronkowy strój słodki :-)
Tez się właśnie zastanawiałam nad kupnem tego rogala, tylko nie wiem właśnie jaka wielkość wybrać, z tego co czytalam to SA to rogale 3 w 1 tzn: poduszka do spania dla ciężarnych, a później przydaje się właśnie do karmienia lub jako kojec dla malucha do lezenia a pozniej do siedzenia :-) . ja chyba kupie taka 170 cm.długości.

Emotion a czym masz wypełniona? ta co zamówiłam, to jakies kulki ma w srodku i zastanawiam sie czy to nie bedzie trzeszczes:eek:

reklama
musze sie wam pochwalic jak sie obkupilam :) 3 tuniki, 2 pary spodni ciazowych, 2 koszulki, rozpinna koszula w krate i sukienka z dzianiny :) wszystko za laczna kwote jakis 120 zl :) koooocham allegro :) jeszcze poluje na plaszczyk zimowy (aktualnie jest za jakies 30zl :) i spodniczke czarna :)

Do góry