reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
Mea no to udane zakupki :-) kurcze ja póki co nic jeszcze nie kupilam, na spodnie ciazowe jeszcze za wcześnie chyba, ale może na jakaś tuniczke się skusze...;-)

co powiecie na taka sukieneczke ?? 3671568328.jpg
wlasnie na nia teraz poluje :)

Załączniki

• 3671568328.jpg
    3671568328.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 61
ja już mam troszkę ciuszków ciążowych z poprzedniej ciąży- sweterki bluzeczki sukienka spódnica ale muszę jeszcze kupić spodnie, jutro jadę do H&M i zastanawiam się nad kurtką, bo normalnie bym się mieściła z swoją starą ale przy bliźniakach to nie wiem jaki ten brzuch będzie i mam dylemat, a wogóle to nie ma fajnych płaszy zimowych, jedynie Happy Mum mam ale po 370 zl;/ a resza to wszystkie czarne, czemu ciążowe ubrania w większości są czarne? mi się marzy czerwony płaszcz :)

gdzies juz na poczatku wrzucalam link do tego sprzedawcy :) wiekszosc wlasnie wczoraj przyszla a na niektore jeszcze poluje ...

eh to bede musiala poszukac :)
zadowolona z jakosci jestes? I jak wogole rozmiary tam? bo ja takie 46/48 nosze [przy 113 kilo to sie zdziwilam ze w takie sie mieszcze]
bo nie ma tam zadnej tabeli rozmiarow?

Ostatnia edycja:
Przedmioty użytkownika dynia71 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

to sa zreczy z niemieckiego katalogu bonpirx - jaka jest jakos tego to kazdy kto mial z tym katalogiem doczynienia to moze sam powiedziec ... ja ogolnie znam juz ta rozmiarowke i marki wiec wiem co jest warte uwagi a co mniej ... rozmiarowki sa glownie podwojne 44/46 i 48/50 ... to sa glownie rzeczy z elastanem wiec poddaja sie niezle ... ja na codzien rozmiar 44 mam w sam raz wiec te 44/46 mam dobre i troszke za duze niekiedy ... wszystko jest zal od fasonu - ale najlepiej pomierzyc siebie i patrzec na rozmiary bo te tez sa rozne w roznych markach ... ja np koszule kupilam sobie 48 bo w biuscie sie nie naciaga i by byla za mala ... kwestia indywidualna :)

wlasnie ta koszule material jest rewelacyjny !! taki milusi
http://allegro.pl/2li426-b-p-c-szara-ciazowa-tunika-w-kratke-48-i3683322889.html

http://allegro.pl/1bos91-b-p-c-ciekawe-spodnie-ciazowe-48-i3678426518.html
te spodnie sa bardzo fajne gatunkowo - mam takie 44 :) co prawda musze je skracac ale tak ze wszystkimi spodniami wiec luz ...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry