reklama
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Ja narazue nie kupuje bo bardzo duzo mam, a narazie plci nie ma wiec nie przesadzam nic.
W 1 ciazy zaczelam kupowac kwiecien/ maj /mialam termin na pazdziernik.
Ale pewn jakbym nic nie miala to bym tez juz zaczela buszowac :-)
Zapraszam mam do sprzedania detektor tętna płodu DETEKTOR TĘTNA PŁODU ANGELSOUNDS (3679228167) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
emotion gratuluje i trzyma kciuki za spokojne 9 miesięcy;-):-)Ja narazue nie kupuje bo bardzo duzo mam, a narazie plci nie ma wiec nie przesadzam nic.
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Dzieki dzieki dziekiemotion gratuluje i trzyma kciuki za spokojne 9 miesięcy;-):-)
wrzucam swoje 'biedronkowe body' z HM o ktrym pisalam wczesniej:
Zobacz załącznik 592181Zobacz załącznik 592182
A jesli chodzi o spodenki i kaftaniki - to ja bardzo polecam cos w tym rodzaju:
, bardzo wygodnie, nie gniecie dziecka.
ehh usuwalam liste zalacznikow stara [co dodawalam na poprzednim poscie] i stwierdzam ze stanowczo za duzo ciuchow mam [dla dziecka]
Załączniki
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
jak dla mnie tanie nie sa:-) jakbys widziala ile ksztuja niektore z nich za granica.Ja uwielbiam buszować po ciucholandach te małe ciuszki są tam tanie i można dostać prawdziwe perełki.Na razie jednak się powstrzymuje.
Pozniej poprawie. Narazie mi laptop padl- a ladowarka jest w pokoju gdzie cora spi- wole nie draznic lwaEmotion nie widzę Twojego biedronkowego ubranka :-( nawet po kliknięciu w załącznik
........................e d i t.......................
Biedronkowy stroj: Zobacz załącznik 592272Zobacz załącznik 592273Zobacz załącznik 592273
Ostatnia edycja:
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Zobacz załącznik 592524Dziewczyny używałyście w poprzednich ciążach takich poduszek ? Zamówiłam taka we wtorek i doczekać się nie mogę, jakoś wyjątkowo nie mogę się w nocy ułożyć :/ Przydały się Wam?
reklama