reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
Ja narazue nie kupuje bo bardzo duzo mam, a narazie plci nie ma wiec nie przesadzam nic.
W 1 ciazy zaczelam kupowac kwiecien/ maj /mialam termin na pazdziernik.

Ale pewn jakbym nic nie miala to bym tez juz zaczela buszowac :-)

Ja narazue nie kupuje bo bardzo duzo mam, a narazie plci nie ma wiec nie przesadzam nic.
W 1 ciazy zaczelam kupowac kwiecien/ maj /mialam termin na pazdziernik.

Ale pewn jakbym nic nie miala to bym tez juz zaczela buszowac :-)
emotion gratuluje i trzyma kciuki za spokojne 9 miesięcy;-):-)

emotion gratuluje i trzyma kciuki za spokojne 9 miesięcy;-):-)
Dzieki dzieki dzieki :):):)

wrzucam swoje 'biedronkowe body' z HM o ktrym pisalam wczesniej:
Zobacz załącznik 592181Zobacz załącznik 592182

A jesli chodzi o spodenki i kaftaniki - to ja bardzo polecam cos w tym rodzaju:
111.jpg2222.jpg, bardzo wygodnie, nie gniecie dziecka.

ehh usuwalam liste zalacznikow stara [co dodawalam na poprzednim poscie] i stwierdzam ze stanowczo za duzo ciuchow mam [dla dziecka] :D

Załączniki

• 111.jpg
    111.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 72
  • 2222.jpg
    2222.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 70
Ja uwielbiam buszować po ciucholandach te małe ciuszki są tam tanie i można dostać prawdziwe perełki.Na razie jednak się powstrzymuje.

Ja uwielbiam buszować po ciucholandach te małe ciuszki są tam tanie i można dostać prawdziwe perełki.Na razie jednak się powstrzymuje.
jak dla mnie tanie nie sa:-) jakbys widziala ile ksztuja niektore z nich za granica.

Emotion nie widzę Twojego biedronkowego ubranka :-( nawet po kliknięciu w załącznik
Pozniej poprawie. Narazie mi laptop padl- a ladowarka jest w pokoju gdzie cora spi- wole nie draznic lwa :-D

........................e d i t.......................
Biedronkowy stroj: Zobacz załącznik 592272Zobacz załącznik 592273Zobacz załącznik 592273

Ostatnia edycja:
reklama
ja nie używałam, używałam tylko poduszki do karmienia i tym razem również zamierzam bo to świetny wynalazek :)

Do góry