reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Dziewczynki śliczne ciuszki!!
Minisia a gdzie takie ładne dla dziewuszki można nabyć? cudo!! ja jeszcze nic typowo dla dziewczynki nie kupiłam... jakoś nie chcę się rozczarować...

reklama
Majaaa85, też zawsze uważałam , że ubranka dla dziewczynek są śliczne i byłam w siódmym niebie strojąc swoją królewne. Ale teraz gdy spodziewam się chłopca zmieniłam zdanie. Kupuję synkowi takie cudowne ubranka. Może nie są takie słodkie jak dla dziewczynki ale również mają urok. Postaram się wrzucić jutro jakieś zdjęcia. Obym nie zapomniała...ehh ta ciążowa skleroza ...
no są są ale jak patrzę na te kokardki, sukienki...hmmm...cudo :tak:
Ps. myślałam ze tylko ja mam zaniki pamięci :dry::-)

Ooo jakie sliczne te wszystkie ubanka. A rozowe uwielbiam moja wszystko miala rozowe. Ja dzis ogladalan kocyk, posciel i cisuzki a kupilam skarpeteczki w kaufie 6 par za 10 zl . Maja w h&m sa sliczne dla synusiow widzialas spodnie na szelki i koszzule w krate?? Ubiore go tak na chrzest :)

Monia ja juz wykupiłam z pól h&m-u Na razie się wstrzymuje od kupowania koszul jeansów itd bo nie wiem jak duży urodzi sie mój maluch ;-)
A do chrztu to mi sie ten komplet z nexta spodobał ale chciałabym troche zaszaleć i walnąć mu np. czerwone trampki ;-) tylko gdzie ja znajdę trampki dla 2-3 miesięcznego dziecka :confused:

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 60
Monia ja juz wykupiłam z pól h&m-u Na razie się wstrzymuje od kupowania koszul jeansów itd bo nie wiem jak duży urodzi sie mój maluch ;-)
A do chrztu to mi sie ten komplet z nexta spodobał ale chciałabym troche zaszaleć i walnąć mu np. czerwone trampki ;-) tylko gdzie ja znajdę trampki dla 2-3 miesięcznego dziecka :confused:[/QUOTE]

Osz tyyy...
Ej no maja dobrze ze nie robisz zakupow w lodzi bo by dla mnie nic nie zostalo. Ja tez chce we wrzesniu machnac chrzciny. No komplet boski. Spodobal mi sie. Co do trampkow tez chcialam i kaszket z H&M. Chyba ze urodzi sie z czarna czupryna jak moja niki:) a czerwone gdzies widzialam jak znajde dam linka. Kuzynka miala bombowe niebeskie :p

Osz tyyy...
Ej no maja dobrze ze nie robisz zakupow w lodzi bo by dla mnie nic nie zostalo. Ja tez chce we wrzesniu machnac chrzciny. No komplet boski. Spodobal mi sie. Co do trampkow tez chcialam i kaszket z H&M. Chyba ze urodzi sie z czarna czupryna jak moja niki:) a czerwone gdzies widzialam jak znajde dam linka. Kuzynka miala bombowe niebeskie :p

a własnie robie zakupy w Łodzi w Manufakturze :-p Lekarza mam z Łodzi wiec po drodze wstępuje ;-)
Chrzciny chciałam zrobic 31 sierpnia albo 7 września bo chciałabym zeby było jeszcze ciepło ;)

Maja to skad jestes??? Ja mam do portu blizej :d
Ja mam 3 wesela lipiec, sierpien i pazdziernik. Ja chcialam ok 20 wrzesnia bo niki w swieya chrzcilismy i ja juz nie chce bo zimno .

Dziewczynki śliczne ciuszki!!
Minisia a gdzie takie ładne dla dziewuszki można nabyć? cudo!! ja jeszcze nic typowo dla dziewczynki nie kupiłam... jakoś nie chcę się rozczarować...

Dziekuje Wam mamusie, ciuszki sa z Tesco :) robiac zapasy zywieniowe nie wytrzymalam :) a na prawdziwy szal wybieram sie z mojego mama I dziewczynkami juz niedlugo!:)

Minisia wg suwaczka to poczekasz dlugo na te usg ;)
Swietne ciuszki. Ja juz powyciagalam po córce, w kwietniu dokupie to co mi potrzeba. KOL wiecznie cos przynosi z lumpkow ze malo co mi zostanie. Same nowki za grosZe

Maja to skad jestes??? Ja mam do portu blizej :d
Ja mam 3 wesela lipiec, sierpien i pazdziernik. Ja chcialam ok 20 wrzesnia bo niki w swieya chrzcilismy i ja juz nie chce bo zimno .

a to jak do portu masz bliżej to nie masz co sie martwić :-p Tam raczej nie dotrę ;) Ja mieszkam między Łodzią a Warszawą ;-)Wesele mam 13 września. Tez myslalam o świętach ale jednak za zimno!

kaira no faktycznie I tak kombinowalam az mi ja wcielo calkiem musze w domku na laptopie na nowo ustawic suwaczka :tak:

reklama
gabka do kapieli
ja sama ja kupilam myslalc ze fajny pomysl, ale pozniej mnie tylko denerwowala - i do tego wizja tych wszystkich bakterii i robactwa, bleeeh :D

wiaderko do kapieli
slyszalam ze rewelaca, wlasnie ze dziecko czuje sie bezpieczne, i dziala dobrze na uklad trawienny, kolki wzdecia [czy co tam jeszcze] ALe sama bym sie chyba nigdy nie odwazyla :D
[w necie jest mnostwo fotek - i o ile dziecko juz samo trzyma glowe to wyglada jako tako, to jak malizna jeszcze jest i trzeba trzymac dziecko 'za glowe'.. jakos do mnie nie przemawia]

co do rozmiaru wanienek to wg mnie wieksza -duza - lepsza bo ja swoja core 15 miesieczna dalej w wanience kapie, wlozonej do wanny - czasem w wannie. Jeszcze jak bylam w irlandii i mialam mala wanne to kapalam ja tylko w wannie - ale tutaj jak mam duza wanne i mialabym nalac cala wanne wody to bym chyba wsieku dostala! :D

ciuszki i dla chlopcow i dxziewczynek sa sliczne!

minisia ja chce do irlandiiiiiiii
wlasnie mi orzypomnialas jakie zakupy sie tam robi dla dzieci!
Jak na przeceny polechalam kiedys to za 50-100 e przywiozlam ok 15toreb ciuchow! [tak jakby z 25-30 reklamowek!] Caly bagaznik w mom punciaczku - i to jeszcze torbe na torbe poukladana ;((

Do góry