reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Ciuchow mam sporo dla Malej i nawet nie mam parcia by kupowac jakies nowe i raczej nie kupie. Mam czesc wyprawki, teraz znow mialam cos kupowac, ale sie wstrzymam kilka tygodni po tym szpitalu, zeby nie latac, chyba skusze sie na zakupy przez internet zebym nie musiala wychodzic z domu. Teraz bardziej skompletuje siebie zeby znow gdybym musiala isc do szpitala miec zawsze przygotowana walizke awaryjnie a nie na lapu capu latac w koszuli nocnej i kozakach przez pierwsze kilka godzin :-D

reklama
A ja dzisiaj zaszalalam i kupilam mojej córci male co nie co , dobrze ze miałam znizke w takko ;-) troszkę rzeczy będę miała od kuzynki, ale wiadomo ze kilka nowych rzeczy trzeba mieć choćby do lekarza. Póki co więcej nie kupuje, zobacze co dostane i w jakim stanie.
Pochwale się Wam :-)

IMG_20140215_183613.jpgIMG_20140215_183757.jpg

Załączniki

• IMG_20140215_183613.jpg
    IMG_20140215_183613.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 113
  • IMG_20140215_183757.jpg
    IMG_20140215_183757.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 118
My dziś nabyliśmy pierwszą partię pieluch dada, dwójek 156szt za 50 dych, wychodzi po 32gr za szt, super cena.
Wczoraj wybrałam butelkę w razie gdyby trzeba było herbatką dopajać z tommy toppie 150ml z jakimś bajerem antykolkowym. W sumie nie wiem czy to dobry wybór, na pewno będzie się fatalnie myło, butelka ma niezły designe, ale w praktyce myślę, że niezbyt poręczna i ciężka, a smoczki uzupełniejące drogie.
Oglądałam też te z aventu, ale jak na swoją cenę wyglądają za tandetnie, więc zrezygnowałam.
W razie W mam sprawdzoną firmę lovi, która świetnie sie mi pasowała.

Ostatnia edycja:
Lasotka tez kupilam 1 op. Tych pieluch w biedrze :-) wyslalam męża po nie, co się obszukal za dwójkami bo same od 3 do 5 zostały, AZ w końcu mu pani pomogła i na magazynie jeszcze znalazła :-) niektórzy na nie narzekają, ale stwierdzilam ze je wyorobuje - co mi szkodzi, zobacze jak mi córcia na nie zareaguje.
A co do butelek to kupilam zestaw startowy z aventu - nie znam się na butelkach wiec tez wyprobuje to się przekonam. :-)

Gaska fajne ciuszki :-) ale wydaja sie duze rozmiarowo??? Zwlaszcza z tego 2 zdjecia ;-)

Ja kupie 1 dady, dziewczyny w szpitalu mi je teraz szczerze doradzaly ;-)

A ja dzisiaj zaszalalam i kupilam mojej córci male co nie co , dobrze ze miałam znizke w takko ;-) troszkę rzeczy będę miała od kuzynki, ale wiadomo ze kilka nowych rzeczy trzeba mieć choćby do lekarza. Póki co więcej nie kupuje, zobacze co dostane i w jakim stanie.
Pochwale się Wam :-)

Zobacz załącznik 610292Zobacz załącznik 610293

gąska słodziutkie .:)

My dziś nabyliśmy pierwszą partię pieluch dada, dwójek 156szt za 50 dych, wychodzi po 32gr za szt, super cena.
Wczoraj wybrałam butelkę w razie gdyby trzeba było herbatką dopajać z tommy toppie 150ml z jakimś bajerem antykolkowym. W sumie nie wiem czy to dobry wybór, na pewno będzie się fatalnie myło, butelka ma niezły designe, ale w praktyce myślę, że niezbyt poręczna i ciężka, a smoczki uzupełniejące drogie.
Oglądałam też te z aventu, ale jak na swoją cenę wyglądają za tandetnie, więc zrezygnowałam.
W razie W mam sprawdzoną firmę lovi, która świetnie sie mi pasowała.

bardzo dobry wybór jeśli chodzi o butelkę. Tommee Tippe ma bardzo dużo pozytywnych opinii. Np. smoczki uspokajające są na pierwszym miejscu w rankingach.
Co do pieluch...wszystkie moje znajome ktore ich używały szybko wracały do oryginalnych pampersów. Niby taniej ale częściej sie je zmienia wiec wychodzi cenowo podobnie. Ale to kazdy musi sobie wypróbować bo ilu ludzi tyle opinii :)

Maju mysle ze tu nie chodzi o cene nawet, tylko polozne tez te dady polecaja, ale jak mowilas trzeba wyprobowac bo kazdy maluch jest inny i nie kazdemu podpasuja ;-) zobaczymy ;-)

reklama
Gaska fajne ciuszki :-) ale wydaja sie duze rozmiarowo??? Zwlaszcza z tego 2 zdjecia ;-)

Ja kupie 1 dady, dziewczyny w szpitalu mi je teraz szczerze doradzaly ;-)

Te z pierwszej fotki rozm. 56 a z drugiej 56 i 62 :-) to z rożnych sklepów wiec podejrzewam ze rozmiar rozmiarowi nie równy - tak jak w przypadku dorosłych :-)
Ja się jeszcze zastanawiam czy kupić te new born dada czy pampers.

Do góry