reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Też się zawiodłam na canpolu. Z babyono mamy termometr do wody, takiego żółwia i Z. sie nim bawi, wodę robię na czuja :-) Do pazurków mamy cążki z Tommee Tippee i dają radę, nożyczkami obcinać nie umiem
karolq8
Fanka BB :)
monisia niewiem jaki jest ale w 1 ciazy chcialam zaoszczedzic i teraz zuza ma zabawke. Teraz kupuje juz konkretny
Majaaa85
Dziewczyny kupiłam kolejne rzeczy do wyprawki.
Chcialam wam powiedzieć ze teraz w h&m jest taka oferta ze jak wydasz 100 zł to przy kasie płacisz 80 zł Moze któraś z was skorzysta Oferta trwa chyba do 15 lutego.
Recznik z Ikea, cena 24,99 zł, warto bo jest mięciutki . Ostatnio byłam w Tesco i rzeczniczki takie jak ten po 49 zł były.
Wanienka tez z ikea. Kosztowała 19,99 zł. Pod spodem ma taką jakby gumę zeby nie rysować powierzchni na której bedzie leżała.
To białe z serduszkiem to pokrowiec na przewijak. Tez z ikea. W opakowaniu 2 szt a cena to 24,99 z. Niestety przewijaki bedą dopiero za 2 tyg bo zabrakło.
Załączniki
anna_kas
Maja widzę masz gruntowne przygotowania! Fajnie!!
Ja jeszcze ani jednego ciuszkach nie kupiłam...chyba juz czas!?))
Majaaa85
Maja widzę masz gruntowne przygotowania! Fajnie!!
ja postanowiłam rozłoży zakupy w czasie zeby nie odczuć tak bardzo tych wszystkich wydatków Łatwiej co miesiąc cos kupic niz potem na raz wywalić tyle kasy! Poza tym mozna trafić na jakies akcje promocyjne jak ja teraz w H&M. Dobre i 20 zł. to juz bedzie na chociażby patyczki do uszu, waciki itd ;-)
karolq8
Maja ladne zakupy:-)
Majka no widzę, że udane zakupy były tez mam zamiar kupić ta wanienkę w ikea, jest mała ale fajna z tym że ma tą antypoślizgową powierzchnię - na początek chce mieć właśnie taka, a na później mam duza wanienkę po chrześnicy mojego męża.
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
ja mam biedronke Zastanawiam sie tylko czy bedzie na chlopczyka pasowac? [corce kupowalam]Margo komplet jest swietny i jest z czego wybierac.Myslalam o hipciu choc inne wzory/kolory tez kusza
Karolq wlasnie mialam pisac ze babyono ogolnie to firma porazka. Oprocz termometru-badziewia kupilam tez od nich miseczke do karmienia na allegro, podstawka niby z przyssawka ale w ogole sie nie przykleja a wieczko sie nie zatrzaskuje
Rownie slabo jakosciowo wypada wedlug mnie tez canpol. ......
ja jedno co lubie z canpolu to szczoteczka do zebow dla dziecka - z silikonowym 'wlosiem' - ma fajny ogranicznik ze sobie dziecko nie wepcha jej do buzi daleko [a silikon jest delikatny i dobry przy zabkowaniu]
Baby ono nie mam nic bo w irlandii kompletowalam wyprawke
reklama
klaudynaaa
śliczne ciuszki i wyprawka też tak robię, że rozkładam wydatki, niedługo planuje juz kupić meble a w następnym mc wózek